به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،بهروز یاراحمدی یک دکترای علوم دامی اظهار کرد: ماست در مقایسه با شیر به دلیل افزودن باکتریهای مفید مقدار بیشتری کلسیم و پروتئین دارد.
وی اضافه کرد: آب ماست حاوی کلسیم و ویتامینهای محلول در آب موجود شیر شامل گروه B، پروتئین، چربی و برخی املاح دیگر شیر است که نباید دور ریخته شود چراکه بسیار مفید است.
یاراحمدی بیان کرد: مصرف مستمر شیر، فشار خون افراد مبتلا به فشار تنظیم میشود اما در مورد آب ماست به دلیل وجود اسید لاکتیک و نمک کم میتواند موجب کاهش فشار خون شود.
این محقق علوم دامی ترشی و ماست را یکی از خواص ماهیتی آن عنوان کرد که به خاطر فعالیتهای لاکتیکی مایه ماست به وجود میآید و افزود: شرایط نگهداری و مایه ماست مصرف شده میتواند از درجه ترشی یا شیرینی متفاوتی برخوردار باشد.
وی تصریح کرد: کشدار شدن ماست نیز به علت نوع مایه مصرفی است که در تولید ماست به کار گرفته میشود. این نوع ماست آب نمیاندازد و بیشتر در تولید ماست میوهای کاربرد دارند.
یاراحمدی علت آب انداختن ماست را عدم حرارت دهی مناسب به شیر بیان کرد و گفت: دمای حرارتی شیر باید ۹۰ درجه سانتیگراد پایه به مدت پنج دقیقه باشد.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/