به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وزارت نیرو (پاون)، "علیرضا نیکنام" تصریح کرد: با همکاری گروه گشت و بازرسی و دریافت دستور قضایی طی دو هفته گذشته 31 حلقه چاه غیرمجاز در محدوده عملکرد این امور در تهران، شمیرانات و پردیس در مجموع به عمق 933 متر و با دبی 35 لیتر برثانیه پر و مسلوب المنفعه شد.
وی همچنین با بیان اینکه این تعداد چاه ها در جهت اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی آب های زیرزمینی و صیانت از منابع آبی پر و مسلوب المنفعه شده است، افزود: با انجام این عملیات از خروج 693 هزار متر مکعب آب در سفره های زیرزمینی این امور جلوگیری خواهد شد.
نیکنام تصریح کرد: ضمناً طی این مدت در بخش آب های سطحی 2 مورد صدور اخطاریه، 12مورد احکام قضایی دریافت شده، و در بخش آب های زیرزمینی،4 مورد جلوگیری از اضافه برداشت با میزان تخلیه صرفه جویی شده به مقدار 215 هزار متر مکعب با دبی 12.261 لیتر بر ثانیه، 30 مورد کنترل بهره برداری ، 19 مورد چاه غیر مجاز شناسایی و 19 مورد منجر به صدور اخطاریه گردید و همچنین با پیگیراحد بازرسی و نظارت نسبت به نصب 9 دستگاه کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه های پروانه دار اقدام گردید.
وی با تاکید بر ارتباط خوب و همکاری تنگاتنگ دستگاه قضایی برای برخورد با متخلفان و متجاوزان به منابع آب سطحی و زیرزمینی گفت: برداشت های بی رویه آب سبب افت سطح آب های زیرزمینی شده است و کاهش سطح آبهای زیرزمینی خطرات و عواقب جبران ناپذیری از جمله ایجاد فروچاله، فرونشست زمین، شور شدن آب، کاهش کیفیت آب را در پی دارد که با توجه به اهمیت موضوع، این امور از هیچ کوششی در جهت صیانت از منابع آب دریغ نمی کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امور منابع آب تهران بزرگ بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد کرد.
انتهای پیام/