حلوا یکی از خوشمزه ترین دسر های سنتی ایرانیه که به شکل های مختلفی سرو میشه. راحت ترین راه سرو حلوا ریختنش داخل یه سینی و پهن کردنش داخل سینیه اما اگه بخوایم به روش تمیزتر و شیک تری سروش کنیم هم راه های زیادی هست مثل سرو اون به صورت لقمه ای که در این مطلب بهتون میگیم.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حلوا یکی از خوشمزه ترین دسر های سنتی ایرانیه که به شکل های مختلفی سرو میشه. راحت ترین راه سرو حلوا ریختنش داخل یه سینی و پهن کردنش داخل سینیه اما اگه بخوایم به روش تمیزتر و شیک تری سروش کنیم هم راه های زیادی هست مثل سرو اون به صورت لقمه ای که در این مطلب بهتون میگیم. حلوا با نان میکادو و برش های مربعی که برای مجالس هم خیلی مناسبند.

حلوا لقمه‌ای با نان میکادو، شیک و مجلسی

مواد لازم

۲ پیمانه آرد
۱ پیمانه آب
۱ و ۲/۳ پیمانه روغن
۱ و ۱/۲ پیمانه شکر
۱/۲ پیمانه گلاب
۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

مراحل تهیه

1. برای تهیه حلوای لقمه ای ابتدا روغن رو داخل ماهیتابه ریخته و آرد رو هم اضافه میکنیم. چون قراره این حلوا داخل نون میکادو سرو بشه بهتره روغنش مقداری بیشتر از حالت عادی باشه که من تو مواد اولیه در نظر گرفتم.

2. حالا با شعله ملایم آرد و روغن رو مدام تفت میدیم و هم میزنیم تا آرد سرخ بشه و تغییر رنگ بده.

3. تا آرد به رنگ دلخواهمون برسه شربت حلوارو درست میکنیم به این صورت که آب و شکر رو داخل قابلمه ریخته و شعله رو ملایم میکنیم و مخلوط رو هم میزنیم تا شکر داخل آب حل بشه و مخلوط شفافی بدست بیاد.

4. وقتی آب جوش اومد زعفرون رو اضافه میکنیم.

5. در نهایت گلاب رو اضافه کرده تا شربت یکی دو قل زد خاموشش میکنیم که بوی گلاب نپره.

6. کم کم آرد هم به رنگ دلخواهمون رسیده البته باید دقت کنیم تا در طول این مدت آرد رو هم بزنیم تا زیرش نسوزه و یکنواخت تغییر رنگ بده.

7. وقتی آرد به رنگ دلخواهون رسید شربت رو کم کم اضافه کرده و مدام مواد روهم میزنیم شعله در طول کل مدت پخت باید ملایم باشه. فقط در این مرحله باید خیلی خیلی مواظب باشین چون به علت دمای زیاد آرد وقتی شربت رو میریزین داخلش حجم زیادی از بخار داغ بلند میشه و آرد قل قل میزنه.

8. به هم زدن حلوا رو ادامه میدیم تا خودشو بگیره و لطیف بشه و به اصطلاح به روغن بیوفته. حالا حلوای ما آمداه است.

9. اجازه میدیم تا حلوا از داغی بیوفته و کمی خنک بشه بعد حلوا رو روی سطح یک نون میکادو پخش میکنیم.

10. حلوا رو به صورت یکنواخت روی سطح نون باز میکنیم اینکه ارتفاع حلوا چقدر باشه به سلیقه خودمون بستگی داره البته به نظر من ارتفاع یک تا دو سانت ایده آله.

11. حالا نون دوم رو روی حلوا میذاریم و کمی فشار میدیم تا به حلوا بچسبه. چون نون میکادو زیری به خاطر مرطوب شدن ممکنه به ظرف زیرش بچسبه بهتره تا روی ظرف یه کیسه یا کاغذ روغنی بذارین و بعد نون رو روش بذارین تا در صورت چسبیدن به راحتی از پلاستیک بشه جداش کرد.

12. وقتی حلوا خوب خودش رو گرفت و خنک شد حلوای نونی رو به صورت مربع، مسطتیل یا لوزی برش میزنیم.

13. حالا حلوای خوشمزه ما آماده سروه .. . نوش جان

منبع:دونفره

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خواندنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار