رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: با توجه به اتفاقات رخ داده در هفته هفتم لیگ برتر لازم است به سراغ تنبیهات سنگین آیین نامه انضباطی برویم.

به گزارش  خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، اسماعیل حسن‌زاده رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در گفتگو با رادیو درباره حواشی دیدار شب گذشته تیم‌های صنعت نفت آبادان و پیکان که منجر به مجروح شدن یکی از داوران و نیمه تمام ماندن بازی شد گفت: منتظر گزارش‌هایی هستیم که از سوی مقامات رسمی به دست‌مان خواهد رسید. از طریق رسانه‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن تصاویر و اخبار منتقل می‌شود و ما از مسائل مطلع شدیم. با توجه به مسئولیتی که داریم لحظه به لحظه اخبار را رصد می‌کنیم و عکسی که مربوط به چهره داور بود را نگاه کرده‌ایم. از این اتفاق متأسف هستیم. باید صبر کنیم تا گزارش‌های این بازی ارسال شود.

حسن زاده: کم کم به سراغ تنبیهات سنگین آیین نامه می رویم

او ادامه داد: طبق بند ۱۳ ماده ۲۰ آیین نامه انضباطی نمی‌توانیم درباره پرونده‌ای که هنوز به آن رسیدگی نکرده‌ایم حرف بزنیم. کارنامه هواداران خوزستانی مخصوصاً تماشاگران آبادان همیشه موفق بوده است، اما پرتاب اشیاء و حضور در زمین دور از انتظار بود.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اضافه کرد: همه دنیا می‌دانند حتی اگر یک روز، روز خوب داور نباشد، می‌توان این موارد را با تذکر و انتقال به کمیته داوران پیگیری و با آن داور برخورد کرد. اگر کمیته داوران به این نتیجه برسد که عملکرد یک داور ضعیف بوده با او برخورد می‌شود. ما در این باره قضاوت نمی‌کنیم، اما اینکه بعد از بازی برخی از مقامات تیم با توجیه تماشاگران درباره داوری حرف می‌زنند با علم فوتبال هم خوانی ندارد.

حسن‌زاده اظهار کرد: با دقت گزارش‌ها را می‌بینیم و تصمیم‌گیری خواهیم کرد. درست است که حکم انضباطی به طور صددرصد بازدارنده نخواهد بود، اما ما هم باید کم کم به سراغ بخش‌های سنگین تنبیهات آیین نامه برویم.

او در پاسخ به این سوال که آیا نباید برخورد‌های کمیته انضباطی با این مسائل جدی‌تر باشد بیان کرد: دیدن چهره یک داور که در حال انجام وظیفه بوده بسیار ناراحت کننده است. او یک مقام رسمی مسابقه و به عنوان قاضی بوده است و خانواده دارد و ممکن است پدر یا یک برادر باشد. اینکه فقط به جرم انجام وظیفه مضروب یا مصدوم شود قابل قبول نیست. اگر آن سنگ بالاتر برخورد می‌کرد ممکن بود خدای ناکرده تمامیت سلامت یک فرد را به خاطر بیندازد. آن وقت اگر همه ما ابراز تأسف کنیم برای خانواده آن فرد هیچ فایده‌ای ندارد.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره اینکه به نظر می‌رسد در ورزشگاه آبادان تعداد مشخصی افراد وجود دارند که باعث ایجاد ناآرامی می‌شوند گفت: بند ۶ ماده ۶۶ آیین نامه جدید انضباطی این اجازه را به ما می‌دهد که امروز اگر هویت تماشاگر معلوم الحالی مشخص شود می‌توانیم او را حداقل دو سال از ورود به تمام ورزشگاه‌ها محروم کنیم. در این کار مقاماتی که از لحاظ انتظامی و امنیتی مسابقات را رصد می‌کنند باید هویت افراد را با سند و مدرک در اختیار داشته باشند. نمی‌خواهم مثال بزنم، اما اخیرا در یکی از باشگاه‌های شمالی گفته شد هویت فردی مربوط به آن‌ها نیست؛ اگر این فرد برای شما نیست پس هویتش را به ما بدهید. چطور همین فرد در روز‌های خوب از او به عنوان تماشاگر یاد می‌شود، اما در یک روز بد که اتفاقات ناگواری رخ می‌دهد او دیگر متعلق به این تیم نیست. حداقل می‌توانید او را به ما معرفی کنید.

حسن زاده: کم کم به سراغ تنبیهات سنگین آیین نامه می رویم

حسن‌زاده گفت: اگر باشگاه‌ها مخصوصا آن دسته از باشگاه‌هایی که اصرار دارد فرد متخلف را از خودشان ندانند بیایند و هویت این افراد را در اختیار ما بگذارند ما هم مطابق قانون با این افراد برخورد خواهیم کرد. حتی اگر کد ملی این افراد را داشته باشیم این را به بلیت فروشی می‌دهیم تا به آن‌ها بلیت فروخته نشود. حتی می‌توانیم این افراد را به مقامات قضایی شهرشان هم معرفی کنیم. ضوابط در این باره بسته نیست، اما برای مکانیزم تعیین هویت افراد و اینکه متوجه شویم این افراد طرفدار کدام تیم هستند به کمک همکارانمان در باشگاه‌ها نیاز داریم.

حسن زاده یادآور شد: اگر بخواهیم علاقه به فوتبال را از لحاظ آیتم‌های مختلف در نظر بگیریم تفکر من این است که میزان عشق تماشاگران به فوتبال در خوزستان شاید بیشتر از لذت و سرگرمی‌های روزانه باشد. برای همین بود که گفتیم افرادی که عاشق تیمشان هستند به دنبال این مسائل نمی‌روند. در شرایط جوی خاصی که وجود دارد برای این تماشاگران احترام خاصی قائل هستیم برای همین نتوانستیم بروز این حوادث را با عمومیت تماشاگران یکی و هضم کنیم.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره اینکه رأی کمیته انضباطی آخر هفته اعلام می‌شود یا خیر گفت: طبق آیین نامه انضباطی جدید زمانی برای دفاع به متخلف چه شخص حقیقی و چه شخص حقوقی داده می‌شود. اگر سریع‌تر گزارش‌ها به دست ما برسد و ما هم کار‌ها را انجام می‌دهیم، اما بعید است که تا آخر هفته این حکم صادر شود. اگر ۵ یا ۶ روز هم طول کشید به معنی تأخیر نیست و دلیلش ضوابطی است که حتما اجرا شود. اگر بخواهیم رأی فوری صادر کنیم آیین نامه جدید این اجازه را به ما داده است. امیدواریم بتوانیم حکم خوب و بازدارنده‌ای را صادر کنیم.


بیشتر بخوانید:نظر اسماعیل حسن‌زاده در مورد حکم علی دایی + فیلم

حسن زاده: متهم کردن رکن قضایی به صادر کردن حکم رنگی، منصفانه نیست

حسن زاده: عاملان درگیری در ورزشگاه قم مجازات می شوند


انتهای پیام/

اظهارات حسن زاده درباره بازی پیکان و صنعت نفت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار