از دلایل مصرف رازیانه برای این مورد جلوگیری از تشکیل گاز در دستگاه گوارش است. به همین خاطر این گیاه در درمان حالت تهوع و برای خانم های باردار مناسب است. اما نبایستی بیش از حد استفاده شود.
مصرف نعناع برای رفع حالت تهوع یکی از گزینه های رایج و کاربردی است که موجب آرام شدن پوشش معده می شود. هم چنین نعناع با خاصیت ضد اسپاسم خود از گرفتگی معده جلوگیری می کند.
زیره سبز در ترشح آنزیم های گوارشی در معده نقش دارد و به همین ترتیب موجب ارتقا سیستم گوارش و جذب مواد مغذی برای بدن می شود. چنین گیاهی در درمان بیماری حرکتی، حالت تهوع و ... موثر است.
زنجبیل با دارا بودن اجزای فعال در خود مانند فنول تند و روغن های فرار بر روده، سیستم عصبی و معده فرد تاثیر گذار است. بنابراین برای درمان حالت تهوع می توان از زنجبیل استفاده کرد.
حتما بخوانید: 8 دلیل حالت تهوع که شاید از آن بی خبر باشید!
حتما بخوانید: 6 روغن که حالت تهوع را تسکین می دهند!
گل بابونه با دارا بودن ترکیبات آرام بخش با کمک به عضلات بدن موجب کاهش استفراغ، تهوع و درد شکمی می شود.
دارچین حاوی ماده شیمیایی catechins است که در درمان حالت تهوع نقش مهمی دارد. هم چنین این گیاه موجب تسکین معده، درمان تهوع ناشی از رفلاکس اسید، گاز و سو هاضمه و کاهش استفراغ می شود.
تخم بادیان به صورت طبیعی موجب تسکین سیستم گوارش و در نتیجه موجب کاهش حالت تهوع می شود.
از جمله مناسب ترین راه های خانگی درمان حالت تهوع خوردن آب کران بری است. آب کران بری ( زغال اخته) در پیش گیری از احساس تهوع با آرام ساختن معده بسیار مفید به شمار می رود. در زمان ابتلا به حالت تهوع با این ماده دستگاه گوارشتان را تسکین داده و بدن خود را هیدراته کنید.
برای خلاصی از حالت تهوع توصیه می شود از انواع چای های سبز، نعناع، تمشک، لیمو، بابونه استفاده کنید و سلامتی تان را بهبود ببخشید.
سرکه سیب برای دستگاه گوارش و هضم غذا بسیار مفید و در درمان اختلالات مربوط به معده نقش مهمی دارد.
حتما بخوانید: راهکارهایی اورژانسی برای کنترل حالت تهوع
حتما بخوانید: تهوع بارداری را با این نسخه درمان کنید!
حالت تهوع در اکثر مواقع موقتی است و عارضه دیگری در پی ندارد به همین خاطر درمان های خانگی گفته شده در این مقاله می تواند این مشکل را برطرف کند. هم چنین در برخی مواقع حالت تهوع با استفراغ همراه می شود که این مورد موجب کم آبی بدن می شود. این مورد در کودکان بسیار حساس هست و چنان چه کودکی بیش از 12 ساعت استفراغ کرد، حتما نزد پزشک بروید.
حالت تهوع ناشی از مصرف برخی از داروها نیز است که در این صورت بایستی با پزشک خود مشورت کنید تا اگر امکان دارد، داروهایتان را عوض کند. امیدواریم درمان حالت تهوع با روش های خانگی موجب بهبود حال و سلامتی شما شود.
انتهای پیام/