در ادامه اینفوگرافیکی از علائم هشدار دهنده بیماری آلزایمر را مشاهده خواهید کرد.

چگونه می‌توان عوامل خطر ساز آلزایمر را کاهش داد؟+اینفوگرافیکبه گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیماری آلزایمر یک نوع اختلال عملکرد مغزی است که بتدریج توانایی‌های ذهنی بیمار تحلیل می‌رود. بارزترین تظاهر زوال عقل اختلال حافظه‌ است. اختلال حافظه معمولاً بتدریج ایجاد شده و پیشرفت می‌کند. بیماری آلزایمر 2 تا 5 درصد اشخاص مسن را دربر می‌گیرد و گاهی هم بر اشخاص جوانتر حمله می‌کند.

تقریبا 10 درصد افراد بالای 60 سال ، زوال عقل دارند و حدود نیمی از این تعداد مبتلا به آلزایمر می‌باشند. آلزایمر نوعی بیماری ناهمگن از نظر ژنتیکی است که در تمام نژادها دیده می‌شود. گفتنی است؛ هر3 ثانیه یک نفر در جهان به آلزایمر مبتلا می‌شود و رویدادها را به فراموشی میسپارد.

بیماری آلزایمر در نخستین مراحل معمولا علائم هشدار دهنده‌ای دارد که عبارتند از:

اختلال حافظه، اختلال در انجام وظایف روزمره،گم کردن زمان و مکان، اختلال در گفتار، اختلال در قضاوت و تفکر،تغییر در خلق و خو،کاهش انگیزه زندگی و تغییرات شخصیتی که می‌توان آن‌ها را هشدارهای آلزایمر دانست.

تاکنون هیچ راه تضمین شده ای برای پیشگیری از آلزایمر وجود نداشته است، اما تحقیقات اخیر روش هایی را در پیشگیری از آلزایمر موثر دانسته‌اند.

در ادامه اینفوگرافیکی درباره کاهش عوامل خطرساز آلزایمر مشاهده می‌کنید:

چگونه می‌توان عوامل خطر ساز آلزایمر را کاهش داد؟+اینفوگرافیک
 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.