به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دکتر سیدموید علویان رییس شبکه کشوری هپاتیت درباره رژیم غذایی مبتلایان به هپاتیت C، گفت: در مورد نوع رژیم غذایی و آنچه بیماران باید بیشتر و یا کمتر بخورند عقاید مختلفی وجود دارد، اما آنچه مهم است تعیین شدت بیماری کبدی است. در عین حال باید از رژیمهای سخت نیز دوری کرد.
بیشتربخوانید : اگر علاقه مند به این رنگها هستید، ایدز و هپاتیت در یک قدمی شماست!
وی با بیان اینکه کبد نقش مهمی در سوختوساز بدن بازی میکند و در صورت تخریب آن، کالری کافی به بدن نمیرسد، افزود: از طرفی در صورت تخریب کبد، دیگر امکان دفع سموم اضافی حاصل از سوخت و ساز مواد نیز ممکن نخواهد بود. بر همین اساس در صورت شدید بودن بیماری کبدی باید از مصرف زیاد مواد گوشتی خصوصا گوشت قرمز خودداری کرد و به جای آن از گوشت سفید مانند ماهی، مرغ و پروتئینهای گیاهی استفاده کرد.
علویان تاکید کرد: مصرف سبزیجات و میوههای تازه که سرشار از مواد آنتیاکسیدانی هستند نیز برای این بیماران بسیار مفید است.
رییس شبکه کشوری هپاتیت همچنین توصیه کرد: افراد چاقی که به هپاتیت سی مبتلا هستند، باید تلاش کنند اضافه وزنشان را کم کنند. در عین حال مبتلایان به هپاتیت سی میتوانند مانند سایر مردم ورزش کنند و هیچگونه محدودیتی در رژیم غذایی آنها وجود ندارد، مگر اینکه چاق باشند و یا چربیهای خون و قند خون بالایی داشته باشند
منبع: ایسنا
انتهای پیام/