بی بی سی فارسی با مواضع مغرضانه علیه ایران، این بار از به کار بردن واژه تروریستی برای پوشش خبری حمله اهواز خودداری کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شبه رسانه بی بی سی فارسی به کرات نشان داده که در قبال اخبار مرتبط با ایران رویکردی مغرضانه دارد و دستور کار اصلی‌اش پوشش رویداد‌های به وقوع پیوسته در ایران به صورت وارونه است.


بیشتربخوانید : ردپای «MI6» و انجمن دوستی دنیل بِرت در عملیات تروریستی اهواز کجاست؟


از منظر گردانندگان دستگاه امنیتی – تبلیغاتی بی بی سی فارسی «خبر بد در ایران، خبر خوب است»؛ حتی اگر این خبر بد، یک اقدام تروریستی و به شهادت رساندن حدود ۲۵ هموطن ما باشد. در اینصورت بی بی سی با اشتیاقی تمام به پوشش آن حمله تروریستی می‌پردازد و با بی‌شرمی وصف ناپذیری از کاربرد واژه تروریستی برای این حمله خودداری می‌کند.

بی بی سی فارسی تیراندازی به سمت مردم و کشتن ۲۴ انسان را حمله تروریستی نمی‌داند!

در حمله تروریستی روز شنبه – ۳۱ شهریور- در اهواز نیز که از سوی عناصر گروهکی تکفیری و تجزیه طلب صورت گرفت، بی بی سی فارسی به مانند رویه همیشگی خود از کاربرد واژه «تروریستی» برای پوشش خبر این حمله خودداری کرد. اقدامی که با واکنش گسترده کاربران فضای مجازی مواجه شد. کاربرانی که انزجار خود را از استاندارد دوگانه بی بی سی در قبال اخبار مرتبط با حوادث تروریستی اعلام داشتند.

وقتی بی بی سی فارسی در تروریست‌پروری، کاسه داغ تر از آش می‌شود!

بی بی سی فارسی حتی با وقاحت تمام، آن بخش از سخنان «هیتر نوئرت» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا را هم که حادثه اهواز را حمله تروریستی نامیده بود، سانسور کرد! در واقع یک سخنگوی دولت آمریکا به عنوان پشتیبان اصلی تروریست‌های فعال در منطقه غرب آسیا، برای ردگم کنی هم که شده، به محکوم کردن حمله تروریستی اهواز پرداخت که ابراز محکومیت او با تیغ سانسور بی بی سی مواجه شد!

سنگ تمام بی بی سی فارسی برای تروریست‌هایی که به کودک ۴ ساله هم رحم نکردند / خشم رسانه ملکه از تهدید ایران به انتقام از تروریست‌ها و حامیانشان

پوشش سخنان عضو گروهک تروریستی توسط رسانه ملکه
این شبه رسانه ضدایرانی در جریان حمله تروریستی به اهواز برای تکمیل پازل تروریست پروری‌اش، سخنان «یعقوب حر التستری» سخنگوی گروهک تروریستی و تجزیه طلبی که عامل به شهادت رساندن حدود ۲۵ هموطن اهوازی‌مان بود را نیز پوشش داد.

تجلیل از تروریست‌ها در برنامه ۶۰ دقیقه بی بی سی فارسی
اما گردانندگان دستگاه امنیتی – تبلیغاتی بی بی سی فارسی به موارد فوق راضی نشدند و با تدارک برنامه ۶۰ دقیقه با محوریت حمله تروریستی به اهواز، درصدد برآمدند، به تجلیل و تکریم تروریست‌هایی بپردازند که با قساوت تمام به روی مردم اهواز آتش کور گشودند و حتی به کودک ۴ ساله و جانباز ویلچرنشین هم رحم نکردند.

آن دسته از افرادی که برنامه ۶۰ دقیقه بی‌بی‌سی فارسی در یکشنبه شب – ۱ مهر- را به نظاره نشستند، از حجم بالای جانبداری گردانندگان بی بی سی از تروریست‌ها، منزجر شدند.

مهمانی که مامور بیان مواضع بی بی سی است
در این برنامه به سبک همه برنامه‌های گفت‌وگومحور بی بی سی فارسی که هدفشان القای بی‌طرفی است، دو مهمان دعوت شدند؛ نخست مهمانی که اصطلاحا سوار موضوع است و قرار است مواضع دستگاه تبلیغاتی دولت انگلیس از زبان او با حجم وسیع و ضریب بالا بیان شود و مهمان دوم که غالبا فردی است با اشراف پایین به موضوع. البته رویه گردانندگان بی بی سی فارسی نیز این است که چنانچه مهمان مخالف خوان، بر مهمان هم موضع با بی بی سی، به لحاظ سطح استدلال و قدرت اقناع، چیره شد، مجری برنامه باید سمت و سوی مصاحبه را تغییر دهد و یا با پریدن در وسط صحبت‌های آن مهمان مخالف‌خوان، در استدلال‌های او اختلال ایجاد کند.

خشم رسانه ملکه از تهدید ایران به انتقام از تروریست ها و حامیانشان
در برنامه یکشنبه شب بی‌بی‌سی فارسی در رابطه با حمله تروریستی اهواز، فرمول فوق‌الذکر از سوی گردانندگان این شبکه ضدایرانی پیاده سازی شد. در این برنامه یکی از مهمانان با نام «مهدی خلجی» که مجری بی بی سی در معرفی او سنگ تمام گذاشت و او را «پژوهشگر موسسه واشنگتن در امور سیاست خاورمیانه» خطاب کرد، پژو هشگری که ظاهرا در پشت پرده قرابت بسیاری با تروریست ها دارد  صریحا و علنا از حمله تروریستی صورت گرفته به مردم اهواز حمایت کرد و در اقدامی وقیحانه که از ترس واکنش سخت ایران نیز نشات می گیرد اظهار داشت که تهدید جمهوری اسلامی به گرفتن انتقام از تروریست ها، یک عمل اشتباه است!

سنگ تمام بی بی سی فارسی برای تروریست‌هایی که به کودک ۴ ساله هم رحم نکردند / خشم رسانه ملکه از تهدید ایران به انتقام از تروریست‌ها و حامیانشان

این فرد که در واقع به نیابت از گردانندگان بی بی سی فارسی در حال سخن پراکنی بود، برای تئوریزی کردن تاکتیک انگلیسی  وادادگی و شکست حتی انتقاد دیپلماتیک ایران از کشور‌هایی که به عقبه تروریست‌ها اقامت داده‌اند را هم مورد شماتت قرار داد و اعلام داشت که ایران نباید  مقابل این کشور‌ها قرار گیرد!

تبلغ مواضع تهدید کنندگان مردم ایران در بی بی سی فارسی

مهمان سوگلی بی بی سی فارسی که از مواضع انقلابی رئیس‌جمهور ما در واکنش به حمله تروریستی اهواز و هشدار وی به کشور‌های کوچک و دست نشانده و مزدور منطقه عصبانی به نظر می‌رسید، تلویحا به تبلیغ و ترویج مواضع سران رژیم‌های سعودی و امارات پرداخت که در تهدیدی آشکار اعلام کرده بودند، میدان جنگ را به داخل ایران می‌کشانیم.

بدون تردید خط تروریست پروری بی بی سی فارسی و پوشش مغرضانه اخبار مرتبط با ایران توسط این رسانه انگلیسی باز هم ادامه خواهد داشت و علت این امر را باید در ماموریت محوله به این شبه رسانه از جانب کانون‌های مشخص آمریکایی - صهیونیستی- سعودی برای توطئه شوم تهدید امنیت مردم ایران ارزیابی کرد.

منبع: میزان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۴ ۰۵ مهر ۱۳۹۷
و چقدر ساده لوح اند كسانى كه دعوت از مهمان مخالف در برنامه هاى بى بى سى را نهايت آزادى بيان اين رسانه ميدونن!!!!