به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج :شهید ستار اورنگ دوره تحصیلات ابتدایی و راهنمایی خود را در بخش دروهان (طی سال های 1348 تا سال 1357) و دوران متوسطه را بعد از انقلاب در مجتمع آموزشی شهید بهشتی یاسوج گذراند.
شهید اورنگ، همگام با مردم انقلابی یاسوج در راهپیمایی های علیه حکومت شاهنشاهی و سلطنت پهلوی شرکت نمود و بعد از انقلاب در سال ۱۳۶۰ به عنوان بسیجی به گردان فاطمه زهرا (س) آبادان پیوست و در گردان و تیپ احمدابن موسی(ع) در منطقه سر پل ذهاب و قصر شیرین و پادگان ابوذر مشغول به خدمت شد.
این شهید والا مقام از اواخر سال ۱۳۶۲ به عضویت نهاد مقدس سپاه درآمد و اواخر سال ۱۳۶۳ و اوایل سال ۱۳۶۴ با گذراندن دورههای تخصصی سلاح به عنوان مربی در این حوزه به پادگان آموزشی کهوا در بویراحمد معرفی و در این پادگان به آموزش بسیجیان و نیروهایی که به جبهه اعزام میشدند پرداخت.
شهید ستار اورنگ تا ۱۵ خرداد ۱۳۶۶ در پادگان نظامی کهوا مشغول به فعالیت بود که بعد از آن به دلیل احساس مسئولیتی که در خود دید برای آموزش توانایی خود به نیروهایی که در جبهه نبرد مشغول بودند عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شد و به عنوان مربی آموزشی سلاح، در تیپ ۴۸ فتح مشغول به کار شد؛ و بعد از آن در سال ۷۳ به مدت یکسال در مناطق عملیاتی غرب کشور مشغول به پاسداری از مرزهای میهن انقلاب اسلامی بود تا اینکه سال ۸۰ باتوجه به درخواست نیروی زمینی سپاه انقلاب اسلامی به عنوان مربی سلاح و فرمانده گردان دوره عالی پیاده دانشکده این نهاد آغاز به فعالیت کرد.
شهید اورنگ سالها به عنوان مربی و فرمانده آموزشی در پادگان آموزشی تیپ ۴۸ فتح و به عنوان فرمانده ای لایق در ردههای مختلف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مشغول خدمت بود و در آموزشهای تخصصی و هدف گیری یک رزمندهای فوق العاده بود.
دریافت لوح تقدیر از رهبرمعظم انقلاب
این شهید بزرگوار در زمان جنگ ،جانشین فرماندهی معاونت آموزش تیپ مستقل ۴۸ فتح و آخرین مسوولیتش فرماندهی تیپ سوم دانشگاه امام حسین (ع) بود و به پاس یک عمر مجاهدت و همچنین به عنوان فرمانده نمونه از دست مقام عظمای ولایت لوح تقدیر گرفت.
شهید اورنگ ، تک تیراندازی ماهر و سرداری دوست داشتنی
سردارعظیمی فر از دوستان و همرزمان شهید در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان یاسوج گفت:در اکثرمراکز آموزشی سپاه و ارتش، شهید اورنگ جز تک تیرانداز های نادر بود.
وی با بیان اینکه شهید اورنگ همیشه لبخندی بر لب داشت گفت: هیچ گاه رفتاری تند و ناراحت کننده ای از این شهید والامقام ندیده است.
وی با توضیحات بیشتر در باره خصوصات شهید اورنگ افزود: یکی از خصلت های شهید ستار اورنگ این بود که لحن و زبانی صریح و قاطع داشت و ایشان بسیار آرام، لطیف، مهربان و دریای از لطف و صبر و استقامت بودند.
سردار عظیمی فر گفت: شهید اورنگ علاوه بر اینکه بر بیشتر سلاح های سازمانی و غیر سازمانی اشراف اطلاعاتی کاملی داشتند،یکی از چابک ترین نیروهای دوران جنگ بود به گونه ای که به ستار چابک ملقب شده بود.
شهادت تک تیرانداز حلب طی یک عملیات غافلگیرانه
شهید اورنگ پس از دریافت نشان لیاقت از دست مقام معظم رهبری و در حالی که بازنشسته شده بود، اما دوباره لباس رزم پوشید و اینبار به عنوان سرباز مدافع حرم عازم حلب سوریه شد و بعد از چند صباحی درگیری با داعش سرانجام در یک عملیات غافلگیرانه در ۹ بهمن ۹۴ در حومه شهر حلب به فیض شهادت نائل آمد.
پیکر پاک شهید ستار اورنگ که لقب اولین و تنها شهید مدافع حرم استان کهگیلویه وبویراحمد را به خود گرفته است هم اکنون در روستای نقاره خانه یاسوج به خاک آرمیده است.
راه پدر ادامه دارد
پیمان اورنگ فرزند شهید در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان یاسوج که خود معمولا در مناسبتهای مختلف لباس پدر را برتن دارد ویک پاسدار محسوب می شود گفت: به پدرم قول دادم که تا قوای جسمانی در بدن دارم لباس و پوتین وی را بیرون نخواهم آورد و تا جان دربدن دارم راهش را ادامه خواهم داد.
گزارش از ذوالفقار دیودل
انتهای پیام/د