به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سید حمید کلانتری امروز در یازدهمین جلسه کارگروه اشتغال خراسان شمالی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: در سطح کشور ۶ هزار میلیارد تومان برای حوزه کار و اشتغال تخصیص دادهشده که ۳ هزار میلیارد تومان تاکنون پرداختشده و تا ۵ هزار میلیارد تومان مصوب شده که در بانکها بهمرور در حال پرداخت است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: با شرایط اقتصادی سختی که در کشور حاکم بوده و بعضی تأثیر گرفته از تحریم است، باید مسئولین با گسترش تعاملات با مردم جهت رفع مشکلات و کاهش تورم و ایجاد اشتغال و رونق تولیدات تلاش کنند.
وی افزود: طی آخرین سفر به استان خراسان شمالی و سفر به شهرستان راز و جرگلان این شهر را بهعنوان تعاون شهر اعلام و شاهد پیشرفت خوبی در حوزه تعاونیها در این شهرستان بودهایم، اما متأسفانه مدتی است پیگیری لازم انجام نمیگیرد بنابراین از استاندار تقاضا داریم توجه لازم را داشته باشند.
کلانتری بابیان اینکه شهرستان راز و جرگلان با توجه به ظرفیتهایی که دارد بسیار برای ایجاد تعاونی در حوزههایی همچون پرورش اسب، گیاهان دارویی، کشاورزی و پوشاک مستعد است ادامه داد: این شهرستان به علت بافت جمعیتی روستایی، با محوریت تعاونیها و صنایعدستی شهر را میتوان مدیریت کرد و رونق اقتصادی در این منطقه داشته باشید و باهمت مسئولین استاندار امیدواریم شاهد این اتفاق شایسته در استان باشیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در رابطه با اشتغال روستایی خاطرنشان کرد: استان خراسان شمالی برای جهش به سمت توسعه نیاز به ایجاد اشتغال در استان دارد و برای این هدف باید از هر ظرفیت اشتغال در استان بهعنوان فرصت سرمایهگذاری استفاده کرد.
وی بابیان اینکه تعدادی از تعاونیها استان در سطح ملی فعالیت دارند و برجسته و شناختهشده هستند افزود: مردم بسیار مستعد درزمینه سرمایهگذاری در گرایشهای مختلف در استان هستند و موفقیت تعاونیهای مطرح در سطح ملی نشان از ظرفیت داشتن تعاونیهای استان است.
سید حمید کلانتری اعلام کرد: طبق ابلاغ صادرشده تا پنجاه درصد از طرحها تا پایان شهریورماه در استانها اجرایی شود، اما در استان خراسان شمالی همچنان ۴۰ درصد از جذب سرمایه باقیمانده است و تا پایان مهرماه امیدواریم این اعتبار توسط بانکها جذب شود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در استان پیشنهاد گسترش بخش تعاونی بهصورت زنجیره و حول یک محصول از مرحله آموزشی تا تولید و بستهبندی و بازاریابی در محصولاتی مثل عسل و گیاهان دارویی مدنظر است.
وی از مزایای تأسیس تعاونیها به شکل زنجیره تأمین، ایجاد اشتغال و جمعآوری سرمایهای کوچک مردم و هدایت نقدینگیها به سمت تولید دانست و افزود: با توجه به اینکه استاندار خراسان شمالی دارای روحیهای تعاون یار است امیدواریم شاهد پیشرفت استان درزمینه اشتغال در سطح تعاونیها استان باشیم.
کلانتری در پایان خاطرنشان کرد: در بخش تعاونیها با توجه به ظرفیتهای استان باید استعدادیابی انجام گیرد و همکاری و مساعدت بیشتر مسئولین با مردم نیاز است و بروکراسی اداری از میان برداشته شود تا مردم بهراحتی بتواند با مسئولین ارتباط گرفته و مشکلات خود را مطرح کنند.
انتهای پیام/ز