از تیرماه سال ۸۸ تا پایان شهریورماه سال ۹۷ حدود دو میلیارد و ۵۷۲ میلیون کیلووات ساعت برق از محل انرژیهای نو تولید شده که این میزان باعث صرفهجویی ۵۶۶ میلیون لیتری مصرف آب در کشور شده است.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت نیرو؛ از تیرماه سال ۱۳۸۸ تا پایان شهریورماه سال ۹۷، دو میلیارد و ۵۷۲ میلیون کیلووات ساعت از منابع تجدیدپذیر انرژی تولید شده که این میزان تولید برق از محل انرژیهای تجدیدپذیر توانسته از انتشار حدود یک میلیون و ۷۷۵ هزار تن گاز گلخانهای بکاهد.
همچنین این میزان تولید انرژیهای نو باعث شده ۷۳۰ میلیون مترمکعب از مصرف سوختهای فسیلی در کشور که جزء عوامل اصلی آلایندگی هوا در کشور است، کاسته شود.
بیشتر بخوانید:آیا باد و خورشید میتوانند تمام نیاز برق کشور را تامین کنند؟
این حجم از تولید انرژیهای نو باعث صرفهجویی ۵۶۶ میلیون لیتری مصرف آب در سالهای اخیر شده است.
بر اساس این گزارش، هماکنون ۴۲۴ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر درون کشور در حال احداث است و ظرفیت نصب شده انرژیهای نو کشور نیز به ۶۵۰ مگاوات رسیده است. همچنین انرژیهای تجدیدپذیر موجب اشتغال ۴۲ هزار و ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در کشور شده است.
بررسی اعداد و ارقام موجود در این بخش حکایت از آن دارد که در حال حاضر ۴۳ درصد نیروگاههای تجدیدپذیر کشور از نوع بادی، ۳۹ درصد از نوع خورشیدی، ۱۵ درصد از نوع برقآبی کوچک، دو درصد از نوع بازیافت حرارت و یک درصد نیز از نوع زیست توده است.
انتهای پیام/