به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالحسین رحیمی مدیر عامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران اظهار کرد: به منظور کاهش قیمت سیب زمینی، آمادگی داریم به تقاضای تولیدکنندگان و تامین کنندگان این محصول به هر تعداد و به هر میزان ممکن با بیشترین تسهیلات و در کمترین زمان پاسخ بگوییم.
وی با اشاره به اینکه عرضه کنندگان سیب زمینی با تسهیلات ویژهای که در اختیار آنها قرار میگیرد، امکان عرضه این محصول را در 241 میدان و بازار میوه و تره بار خواهند داشت، تصریح کرد: عرضه مستقیم سیب زمینی در میادین و بازارها در منطقی کردن نرخ این محصول موثر است.
رحیمی با بیان اینکه سازمان مدیریت میادین مسئول تولید محصولات کشاورزی نیست، بلکه تلاش میکند تا با ایجاد بسترهای مناسب و کوتاه کردن دست واسطهها و دلالان، فاصله تولید تا مصرف را کاهش دهد، تصریح کرد: توزیع سیب زمینی در غرفههای تک محصولی میادین و بازارهای میوه و تره بار، میتواند در کاهش قیمت این محصول موثر باشد.
مدیر عامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در پایان با تاکید بر اینکه غرفههایی را برای عرضه سیب زمینی در نظر گرفتهایم تا تولیدکنندگان در این غرفهها به صورت مستقیم، محصول خویش را عرضه کنند، خاطرنشان کرد: البته عوامل و دلایل افزایش نرخ سیب زمینی، خارج از کنترل و اراده سازمان مدیریت میادین است، اما این سازمان در جهت حل و فصل مسائل و مشکلات موجود، همواره آمادگی دارد تا با دستگاهها و سازمانهای مربوطه همکاری کند.
گفتنی است، سازمان مدیریت میادین پیش از این تجربه موفقی در عرضه سیب زمینی به صورت تک محصولی در میادین میوه و تره بار داشته است.
انتهای پیام/
روش کاشت سیب زمینی به شکل خیلی اسان در کیسه زباله کلفت یا گونی در بالکن و اپارتمان را نشان دهید. من کاشتم خیلی سیب زمینی داد. خیلی با حال بود.
روش کاست:
1. چند تا گونی یا کیسه پلاستیکی را روی یک تیکه نایلون کلفت قرار میدیم.
2. کیسه یا گونی را تا نیمه با گیاه خاک پر میکنیم.
3. چند تا سیب زمینی کوچک و متوسط رو با فاصله چند سانت ازهم که( ازقبل گذاشتیم دو هفته نیش زده) رو روی خاک قرار میدیم
4. روی سیب زمینی ها رو با گیاه خاک تا 20 سانت پر میکنیم
5. با ابپاش ابیاری هفته ای دو بار ابیاری می کنیم
6. بعداز مدتی سیب زمینی های ترو تازه رو درمیاریم و برای کباب کردن روی توری اجاق گاز عالیه.
در اینترنت سایت های آموزشی زیادی هست.
با این روش همیشه از بهار تا پائیز سیب زمینی خواهید داشت.
نوش جان!