مدیرکل تعزیرات حکومتی استان یزد از تشکیل چهار هزار و ۳۱۵ پرونده در شش ماهه اول سال ۹۷ در استان خبر داد.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ غلامرضاسالاری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان یزدبا اشاره به تشکیل چهار هزار و ۳۱۵ پرونده در شش ماهه اول سال ۱۳۹۷ در اداره کل تعزیرات حکومتی استان یزد،گفت:نبود درج قیمت و گرانفروشی همچنان در صدر تخلفات بازار یزد در سال ۹۷ قرار دارد.

سالاری بااشاره به عمده وظایف تعزیرات حکومتی افزود: تعزیرات حکومتی به تخلفات امور اقتصادی در دو بخش دولتی وغیردولتی اعم ازحوزه‌های بهداشت، درمان ودارو، تخلفات مربوط به اصناف و قاچاق کالا و ارز رسیدگی می‌کند.

وی گفت: پس از تشکیل جلسات رسیدگی با حضور متخلفین، اخذ نظرات کارشناسی و احراز تخلفات به پرونده‌ها رسیدگی در شش ماهه اول سال ۹۷ بیش از چهار هزار و ۳۱۵ فقره پرونده در حوزه صلاحیت تعزیرات حکومتی به این اداره کل وارد شده که با عملکرد ۱۰۰ درصدی رسیدگی شده و متخلفین به مجازات‌هایی مثل تعطیلی و نصب پارچه و محرومیت از خدمات و ضبط کالای قاچاق و جزای نقدی به پرداخت مبلغ بیش از ۱۹۵ میلیارد و ۸۸۷ میلیون ریال درحق صندوق دولت محکوم شده اند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان یزد با اشاره به بحث برخورد با احتکار کالا در سطح کشور گفت: با افزایش گشت‌ها و بازرسی‌ها این بحث با جدیت دنبال می‌شود.

وی افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون ۲۰ فقره پرونده مربوط به احتکار با ارزش ریالی تخلف بالغ بر ۶۴۷ میلیارد ریال در سطح استان تشکیل شده که تاکنون پنج فقره پرونده به مبلغ ۱۶ میلیارد ریال محکوم شده اند که مابقی پرونده‌ها در حال رسیدگی است.

 مدیرکل تعزیرات حکومتی استان ادامه داد: از ۱۵ انبار بازدید و مواد اولیه و ضروریات زندگی مردم کشف شد که مهمترین آن‌ها مربوط به احتکار ۹۶۰ تن حبوبات و خواربار، ۴۳۰ تن کنجد خارجی، ۱۵۰ تن شکر و ۸ تن برنج میباشد که در حال بررسی و رسیدگی است.

سالاری افزود : عمده‌ترین پرونده‌های متخلفین مربوط به قاچاق کالا، گرانفروشی، نبود درج قیمت، ضرر و زیان به اشخاص بر اثر وقوع تخلفات صنفی، حراج کالا بر خلاف ضوابط، فروش اجباری، عدم رعایت مقررات بهداشتی، عرضه کالای غیربهداشتی، کم فروشی، تخلفات بخش حمل و نقل و تداخل صنفی بوده است.

سالاری برگزاری گشت‌های مشترک نظارتی در سطح استان را از جمله اقدامات سازمان تعزیرات حکومتی دانست وگفت: طی هماهنگی با دستگاه‌های متولی نظارت بر بازار، نظارت بر اقلام مورد نیاز مصرفی خانوار‌ها و رستوران‌های بین راهی و فروشگاه‌های زنجیره‌ای از دیگر اقدامات این اداره کل بوده که در این راستا گشت مشترک در ایام مختلف هفته در حال برگزاری است.

وی از همشهریان خواست در صورت مواجه و مشاهده و احراز تخلف اقتصادی مراتب را به ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف به صورت مکتوب یا با شماره تلفن ۱۲۴ و سامانه ۱۳۵ سازمان تعزیرات حکومتی اعلام گزارش و شکایت کنند.

  سالاری گفت: مردم در صورت تخلف در حوزه تخلفات بهداشت، دارو و درمان، به مراکزدانشگاه علوم پزشکی و بهداشت اعلام تا پس از بررسی و اظهار نظر کارشناسی جهت رسیدگی و پیگرد و اعمال قانون به این اداره کل ارسال نمایند.

انتهای پیام/ی

برخورد جدی  با احتکارکنندگان کالا در سطح استان

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار