به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مهدی ابوذر نخعی در نشست هم اندیشی با فعالان حمل و نقل عمومی زاهدان اظهار داشت: صنف حمل و نقل یکی از شایستهترین مجموعهها در کشور است که با وجود همه مشکلات در همه دورانها از جمله دفاع مقدس خدمات ارزنده به نظام جمهوری اسلامی و مردم ایران ارائه کرده اند.
وی افزود: برای رفع مشکل سوخت فعالان حوزه حمل و نقل دورن و برون شهری زاهدان قرار شده برای هر صنف جایگاه ویژهای در نظر گرفته و سوخت به صورت مبدا و مقصد ارائه شود که در این راستا با جایگاه داران متخلف برخورد جدی میشود.
سرپرست فرمانداری زاهدان با اشاره به برخی مشکلات فعالان حمل و نقل برون شهری گفت: هم اینک شاهد به وجود آمدن یک سری مشکلات در زمینه امنیت تردد کامیونها در جادههای کشور هستیم که خوشبختانه این مشکل در سیستان و بلوچستان مشاهده نمیشود، اما کامیونهای حمل کننده به این استان را تحت تاثیر قرار داده است.
وی ادامه داد: برای رفع این مشکل تمامی کامیونها بویژه نفت کشها به مقصد شهرستان زاهدان به صورت اسکورت همراهی میشوند.
نخعی اظهار داشت: همچنین فعالان حوزه حمل و نقل که با وجود همه مشکلات ارائه خدمات به هموطنان را در اولویت کار خود قرار داده اند زیر پوشش برخی مشوقها قرار میگیرند.
معاون بازرگانی شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه زاهدان نیز در این نشست گفت: روزانه ۲۰۰ تانکر با توجه به وصل نبودن این شرکت به خط لوله، سوخت مورد نیاز این شرکت را حمل میکنند.
خسرو خلیلی افزود: در هفته گذشته به دلیل مشکلات به وجود آمده نفت به طور قطره چکانی وارد میشد، اما هم اینک مشکلی از نظر ذخایر در حوزه این شرکت وجود ندارد.
وی کمبود جایگاههای سوخت و برخوردار نبودن جایگاه سی ان جی را از جمله مشکلات شرکت پخش فرآوردههای نفتی زاهدان در زمینه خدمات رسانی مطلوبتر به مردم برشمرد.
معاون بازرگانی شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه زاهدان اظهار داشت: تا قبل از مرداد حدود ۹۰ هزار کارت مهاجر در سیستان و بلوچستان ابطال شد، اما تنها در شهریور ماه ۵۳ هزار کارت سوخت جدید وارد استان شد که روند ابطال و مسدود کردن آنها با جدیت در حال اجراست.
در این نشست فعالان حوزه حمل و نقل درون و برون شهری زاهدان کمبود سوخت، افزایش بی سابقه قیمت لوازم یدکی و لاستیک خوردوها، بیمه، مشکلات امنیت در خارج از استان برای کامیون داران، نبود نظارت کافی بر جایگاههای عرضه کننده سوخت، مدنظر قرار نگرفتن حدود ۲۰۰ لیتر سوخت در مخازن کامیونهای فعال در حوزه حمل و نقل بین المللی در زمان خروج از مرز، افزایش قیمت اتوبوسهای برون شهری و به صرفه نبودن فعالیت در این حوزه به دلیل افزایش قیمتها در قطعات و غیره، کاهش چشمگیر سهیه سوخت وسایل نقلیه و انحصاری بودن عرضه سوخت در برخی جایگاهها را از جمله برخی مشکلات این حوزه برشمردند.
انتهای پیام/پ