رضوی گفت: به دنبال این هستیم که بخشی از سهم بیمه تامین اجتماعی واحدهای دانش بنیان در مناطق روستایی توسط دولت پرداخت شود.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛ سید ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری ظهر امروز در حاشیه بازدید و افتتاح چند طرح روستایی استان قم در جمع خبرنگاران با اشاره به حمایت دولت از روستاییان بیان کرد: دولت چاره ای جز حمایت و گسترش از پروژه‌های دانش بنیان در روستاها ندارد، بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی همکاری خوبی در زمینه اعطای تسهیلات به طرح‌های تولیدی در روستاها داشته اند.

رضوی هدف از طرح اشتغال روستایی را ایجاد اشتغال برای روستاییان دانست وعنوان کرد: هدف این طرح پایداری روستاییان در روستاها است تا از مهاجرت آن‌ها جلوگیری شود، باید زیرساخت‌های لازم برای تولید در روستاها همچون آب، برق صنعتی و گاز فراهم کنیم و این کار را در دستور کار داریم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری ادامه داد: به دنبال این هستیم که بخشی از سهم بیمه تامین اجتماعی واحدهای دانش بنیان در مناطق روستایی توسط دولت پرداخت شود.

وی افزود: در ابتدا تثبیت جمعیت روستایی در دستور کار دولت است تا در ادامه مهاجرت معکوس شهرنشینان به روستاها را شاهد باشیم، بنیاد مستضعفان و بانک سینا تجربه خوبی را در کمک به ایجاد طرح‌های تولیدی در روستاها داشتند.

وی ادامه داد: تمام واحدهای تولیدی در روستاها به مدت پنج سال، واحدهای تولیدی در مناطق محروم به مدت 10 سال ، واحدهای تولیدی در نواحی صنعتی روستایی به مدت 13 سال و واحدهای تولیدی به مدت 15 سال از پرداخت مالیات معاف هستند

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری افزود: معاون اول رئیس جمهور استفاده از منابع صندوق توسعه ملی را از رهبری درخواست کرد که با این درخواست موافقت شد و این کار در حال اجرا است و تا امروز حدود سه هزار و 500 میلیارد تومان تسهیلات از این محل پرداخت و پنج هزار میلیارد تومان قرارداد منعقد شد.

رضوی با اشاره به پرداخت تسهیلات بانکی به روستاییان در استان قم اظهار کرد: سود تسهیلات اشتغال روستایی 6 درصد و سود تسهیلات برای طرح های تولیدی در روستاها و عشایر مرز نشین چهار درصد است، امسال بانک سینا در استان قم پرداخت 25 میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد اشتغال روستایی با سود هشت درصد را در برنامه دارد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری افزود: در طرح اشتغال روستایی، 20 درصد هزینه اجرای طرح را سرمایه گذار می‌آورد و 80 درصد را ما وام می‌دهیم. سقف وام بانک سینا هم 2.5 میلیارد تومان است که هر استان می‌تواند یک پروژه چهار میلیارد تومانی را معرفی کند. در طرح اشتغال پایدار روستایی سقف تسهیلات تا 15 میلیارد تومان است که خود استان تا 10 میلیارد تومان را تصمیم می‌گیرد و بالاتر از آن در حوزه اختیار کارگروه ملی است.

وی ادامه داد: هماهنگی خوبی در استان قم برای پرداخت تسهیلات اشتغال توسعه روستایی وجود دارد و هر طرحی که شغل پایدار در بخش کشاورزی ایجاد کند، مشمول طرح توسعه اشتغال روستایی می‌شود.

رضوی با اشاره به اشتغال ایجاد شده برای روستاییان در کشور اظهار کرد: از محل تسهیلات بانک سینا تاکنون هشت هزار و 500 نفر در سال جاری و سال گذشته شاغل شدند و برای 63 هزار نفر هم در قالب طرح اشتغال روستایی شغل ایجاد شد.

وی ادامه داد: براساس قانون برنامه ششم توسعه دولت باید سالیانه 384 هزار شغل را در مناطق روستایی ایجاد کند که امسال امکان دارد به این عدد برسیم. تحقق این هدف به مشارکت همه بستگی دارد، ما امکانات را برای روستاییان ایجاد کردیم و وام به روستاییان به راحتی پرداخت می‌شود.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری یاد اور شد: سیستم بانکی در طرح‌ اشتغال روستایی سفته تا سقف 300 میلیون تومان را قبول می‌کند، همچنین در این طرح‌ سند مسکونی روستایی و محل اجرای طرح‌ و ماشین آلات به عنوان وثیقه برای دریافت تسهیلات بانکی پذیرفته خواهد شد.

انتهای پیام/ح

برنامه دولت برای ایجاد سالیانه 384 هزار شغل در مناطق روستایی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.