به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعضای یک باند چند صد فقره سرقت و زورگیری را در یک دفترچه یادداشت کردند.
این سارقان تمامی سرقتها (چند صد فقره سرقت) را در دو شیفت صبح و بعدازظهر در یک دفتر ثبت کرده بودند و در تاریخهای بعدی قصد ادامه سرقتها را داشتند، اما با تلاش پلیس و متلاشی شدن باند از ادامه سرقتها جلوگیری شد.
به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ از اوایل سال گذشته تصادفات ساختگی با مضمون سرقت و خفت گیری در نقاطی از پایتخت به کلانتری ها و پلیس آگاهی گزارش شد.
بر همین اساس کلیه پرونده های مرتبط با این موضوع از تمام کلانتری های پایتخت جمع آوری شد و تحت بررسی پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
طی بررسی های ماموران عملیاتی پلیس آگاهی تهران بزرگ یک باند طایفه ای که از غرب کشور به پایتخت آمده بودند و اکثرا نیز معتاد هستند، اقدام به ایجاد تصادف ساختگی کرده و بر همین اساس خودروی مورد نظر را در حاشیه بزرگراه ها و لاین کندرو و یا در ترافیک شهری متوقف کرده و از راننده خودرو به دلیل تصادف با فرد مصدوم درخواست وجه خسارت می کردند و یا درخواست میکردند که آنها را برای مداوا به بیمارستان ببرند و هزینه درمانیشان را پرداخت کنند.
شیوه توقف خودرو شهروندان و ایجاد تصادف هم به صورتی بود که ابتدا یکی از افراد باند به وسط خیابان یا بزرگراه آمده و با توجه به رویت این فرد توسط راننده خودرو های عبوری از سرعت اتومبیل ها به جهت برخورد نکردن با عابر کاسته شده و متهم با استفاده از موقعیت بک ضربه به بدنه خودرو زده و خود را بر زمین می اندازد و ادعا تصادف با خودروی عبوری کرده و اقدام به خفت گیری مینمودند.
یکی از شاکیان پرونده در گفتگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: حدود ساعت 15:30 بود که میخواستم به محل کار بروم. در بزرگراه آزادگان در حال عبور بودم که ناگهان شیئی با خودرو برخورد کرد و من از این اتفاق ترسیده و شوکه شده بودم. پس از طی مسیری حدود ۲۰۰ متر یک فرد با خودرو خود به جلو من پیچید و خودرو من را متوقف کرد.
وی در ادامه گفت: این فرد مدعی شد که من یک نفر را زده ام و فرار کرده ام؛ در حالی که چنین چیزی نبود. او از من طلب پول کرد و گفت که «پول خسارت مرا بده و گرنه همینجا تو را می کُشم».
شاکی بیان اینکه مبلغ ۲۰۰ هزار تومان نقدا به فرد مدعی داده است، گفت: زمانی که ۲۰۰ هزار تومان را دادم، آن فرد گفت که مبلغ کافی نیست و هزینه درمان من بیشتر از این می شود. سپس مرا به مقابل دستگاه خودپردازی کشاند و مبلغ یک میلیون تومان برای درمان خود پول گرفت.
افسر پرونده در پایان با اعلام حضور شاکیان پرونده در پلیس آگاهی و چهره نگاری متهمان توسط آنها در رابطه با نحوه دستگیری متهمان، گفت: روز ۸ مهر ماه سال جاری در یکعملیات تیمی پلیس آگاهی با توجه به شناسایی از قبل مخفیگاه متهمان در شهریار با اخذ حکم قضایی وارد مخفیگاهشان شده و همگی را در چند خانه مجردی و با اجرای چند عملیات هماهنگ و از قبل طراحی شده دستگیر کرده و به مقر پلیس آگاهی پایتخت منتقل کردیم که پرونده آنها در حال بررسی بیشتر قرار دارد.
انتهای پیام/