به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛برنج منبع بسیار خوب پروتئین و ویتامین گروه B است که پس از جوشاندن این خواص به آب برنج نیز منتقل می شوند و آب برنج را به منبع خوب انرژی و مواد مغذی برای بدن تبدیل می کند.در ادامه این مطلب شما را با خواص لعاب برنج آشنا می کنیم.
آب برنج بسیار انرژی زا است. این نوشیدنی برای بازیافتن انرژی در مواقعی که بیمار هستید و یا اشتهای خود را از دست داده اید بسیار موثر است. برای این منظور لازم است که روزانه دو لیوان از این نوشیدنی را بنوشید تا مواد مغذی زیادی دریافت کنید و کم کم انرژی از دست رفته را بازیابید.
مصرف این نوشیدنی بخصوص برای سالمندان و کودکان توصیه می شود. توجه داشته باشید که پزشکان آب برنج را برای خانم های شیرده نیز توصیه می کنند چون باعث تحریک ترشح شیر مادر می شود. از این آب برای کسب انرژی بعد از بیماری، هضم راحت غذا و بهبودی وضعیت تان استفاده کنید.
تقویت دستگاه گوارش با آب برنج
آب برنج به هضم غذا کمک می کند. به این ترتیب که به عملکرد خوب روده ها کمک کرده، از فلور آن محافظت و از نفخ جلوگیری می کند. این نوشیدنی همچنین برای مقابله با اسهال و تامین دوباره آب بدن موثر است. نتایج پژوهشی که در سال 1995 در مجله علمی The Lancet به چاپ رسیده است نشان می دهد که برنج و بویژه آب برنج برای درمان اسهال موثر است.
برای این کار لازم است که 30 گرم برنج را به مدت حدود 30 دقیقه در آب بجوشانید. سپس آن را آبکش کرده و میل کنید. در صورت برطرف نشدن مشکل حتما به پزشک مراجعه کنید.
آب برنج سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی
آبی که برنج در آن جوشیده و پخته است را دور نریزید. همین آب حاوی ویتامین ها و مواد معدنی فوق العاده ای است و استفاده از آن یکی از روش های درمانی ساده و کم هزینه برای مقابله با برخی از مشکلات روزمره است. فقط کافی ست این آب را در ظرف شیشه ای ریخته و مقداری دارچین به آن اضافه کنید. در این صورت یک نوشیدنی خوش طعم خواهید داشت.
آب برنج یک سد طبیعی در برابر پیری زودهنگام
باید بگوییم که آب برنج حاوی میزان زیادی «اینوزیتول» است. اینوزیتول از خانواده ی ویتامین B است و خواص متعددی دارد. این عنصر مغذی به رشد سلولها کمک میکند. در نتیجه پیری را از وجودتان دور میسازد. علاوه بر این اینوزیتول باعث افزایش جریان خون در رگها میشود. توجه داشته باشید که با مصرف آب برنج پوست صورتتان باطراوت تر و محکمتر شده و خاصیت ارتجاعی آن بیشتر میشود.
منبع:پارس نیوز
انتهای پیام/