به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمدهادی عسگری مدیرکل فرهنگی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری امروز در نشست خبری به مناسبت برگزاری یازدهمین جشنواره حرکت در اصفهان اظهار داشت : راهبرد اصلی اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در این دوره ، تقویت ارتباط انجمنهای علمی و جشنواره با صنعت ، ارتقای کیفیت بخش نمایشگاهی ، توسعه تعاملات علمی ملی و بینالمللی و تقویت حوزههای رقابتی و داوری جشنواره بر اساس استانداردهای علمی است.
وی افزود : جشنواره ملی حرکت از بسترهای مناسب برای فعالیتهای انجمنهای علمی سراسر کشور است که امسال اصفهان میزبان این جشنواره از چهارم تا هفتم آذرماه امسال است.
مدیرکل فرهنگی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در این دوره ۱۰۶ دانشگاه و موسسه آموزش عالی دولتی و غیردولتی آثار خود را به مرحله ملی جشنواره ارسال کردند ، ابراز داشت : تعداد کل آثار رسیده به جشنواره یک هزار و ۳۳۵ اثر است که ۳۶ درصد در گروه فنی مهندسی ، ۲۷ درصد در گروه علوم انسانی ، ۱۴ درصد در گروه علوم پایه ، ۱۲ درصد در گروه کشاورزی و ۱۱ درصد در گروه هنر بوده است.
عسگری با بیان اینکه در داوری مقدماتی، آثار بر اساس گروههای اموزشی به داوران ارسال شد و هر اثر توسط دو داور مورد بررسی قرار گرفت، ابراز داشت: در مرحله داوری نیمه نهایی، آثار بر اساس گروههای تحصیلی فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی ، دامپزشکی ، هنر، معماری و شهرسازی دستهبندی و با توجه به رشته تحصیلی ، موضوع و حوزهای تخصصی برای داوران ارسال شد.
وی با بیان اینکه داوری در این دوره نخستین بار از طریق سامانه انجام میشود، گفت: ۱۳۵ نفر از اساتید مشاور انجمنهای علمی و اعضای هیئت علمی دانشگاهها داوری جشنواره را برعهده دارند.
مدیرکل فرهنگی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری اضافه کرد : در راستای تقویت بخش ارتباط با صنعت جشنواره با تمامی وزارتخانهها و برخی سازمانها مکاتبههایی انجام شده است و در حال پیگیری حضور وزارتخانه های مختلف در جشنواره هستیم.
انتهای پیام/م