به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، حسین علیرضایی رئیس اداره امور مراتع و بیابان منابع طبیعی همدان هدف از اجرای این طرح را کمک و حمایت از مجریان طرح های مرتعداری و جبران خسارت احتمالی بر اثر عوامل طبیعی دانست.
وی افزود: این طرح می تواند یکی از راهکارهای اصولی سرمایه گذاری برای توانمند سازی جوامع محلی و روستایی و مجریان و بهره برداران این بخش باشد.
رئیس اداره امور مراتع و بیابان منابع طبیعی همدان گفت: با اجرای این طرح 838 خانوار بهره بردار در شهرستان های بهار، کبودراهنگ، همدان، اسدآباد، فامنین و نهاوند زیرپوشش بیمه قرار گرفتند.
علیرضایی گفت: مرتع داران می توانند با در دست داشتن پروانه چرای دام و یا طرح مرتع داری به منظور نام نویسی در صندوق بیمه محصولات کشاورزی و منابع طبیعی به بانک کشاورزی شهرستان محل سکونت خود مراجعه کنند.
وی افزود: طرح های مرتع داری به مدت 6 ماه در مقابل خطر ناشی از بلایای طبیعی شامل خشکسالی، سیل و تگرگ زیر پوشش بیمه قرار می گیرند.
وی اظهار داشت: با وجود اطلاع رسانی برای بیمه مراتع اما مرتعداران استقبال کمی از این طرح داشتند چراکه بیشتر مراتع دارای 100 تا 150 بهره بردار بوده و هماهنگی بین آنها برای بیمه مرتع دشوار است.
وی با بیان اینکه مراتع بیمه شده بیشتر متعلق به عشایران است اضافه کرد: مراتع عشایر اختصاصی بوده و در هر سامانه هر 2 تا پنج عشایر یک مرتع اختصاصی دارند.
انتهای پیام/د.ا
منبع: ایرنا