طرز تهیه:
۱. گوشت چرخ کرده را داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط بریزید و بپزید تا قهوهای شود. سپس با کفگیر گوشتها را داخل یک بشقاب بریزید، آن را بپوشانید و کنار بگذارید.
۲. کره را در تابه بریزید. وقتی ذوب شد پیاز خردشده را داخل آن بریزید و ۳-۴ دقیقه بپزید. سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه به هم زدن ادامه دهید.
۳. آرد را روی آن بپاشید و بپزید؛ دو دقیقه پیوسته هم بزنید. مخلوط خشک خواهد بود و آرد کمی قهوهای میشود.
۴. جعفری، آب خیارشور، خردل، آبگوشت، گوجه خردشده و گوشت قهوهای شده را در آن بریزید و هم بزنید. وقتی نیم جوش شد، به مدت ۱۰ دقیقه در آن را بگذارید.
۵. حرارت را کم کنید و پنیر رنده شده و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر آب شود. ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت کم بپزید و نمک و فلفل آن را مزه کنید. گرم میل نمایید.
سوپ سیب زمینی خامهای
مواد لازم:
طرز تهیه
۱. با کباب کردن سیب زمینیها شروع کنید. دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. سینی فر را با کاغذ نسوز بپوشانید. سیب زمینیها را از وسط نصف کنید و روی آنها روغن بمالید و روی سینی قرار دهید. به مدت ۳۰ دقیقه کباب کنید. پوستشان را بکنید. داخل یک کاسه بریزید و کاملا له کنید.
۲. وقتی سیب زمینیها درحال کباب شدن هستند. یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را در آن ذوب کنید. پیاز و کرفس خردشده را اضافه کنید، بپزید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید. سیرها را مستقیما داخل تابه رنده کنید. پونه، زنجبیل، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید. بپزید و یک دقیقه هم بزنید.
۳. آب مرغ یا سبزیجات و شیر نارگیل را داخل آن بریزید و وقتی نیم جوش شد، حرارت را کم کنید تا سیب زمینیها آماده شوند.
۴. سیب زمینیهای له شده را داخل مواد بریزید و کاملا ترکیب کنید. نمک و فلفل آن را مزه کنید. برای اینکه ترکیب یکدستی داشته باشید، سوپ را به مخلوط کن انتقال دهید.
۵. گرم میل کنید، اگر مایلید با پیاز و ماست یونانی و گردو تزئین کنید.
سوپ مرغ نارگیل
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. زنجبیل را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا معطر شود. قارچها را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.
۲. آب مرغ، آبلیمو و فلفل را اضافه کنید و به پختن ادامه دهید تا نیم جوش شود، سپس حدود ۸-۱۰ دقیقه دیگر حرارت دهید.
۳. مرغ را اضافه کنید و ۴-۵ دقیقه بجوشانید.
۴. شیرنارگیل و جعفری را اضافه کنید، حرارت را کم کرده و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه بپزد. نمک و فلفل آن را مزه کنید.
۵. با جعفری و لیمو تزئین کنید.
نکته: به جای زنجبیل تازه میتوانید از ۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل استفاده کنید.
سوپ تورتیلای مرغ
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. در یک قابلمه بزرگ روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.
۲. سبزیجات و ادویهها را اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید تا معطر شوند.
۳. پیاز را اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت دهید. سیر را مستقیما در قابلمه رنده کنید و ۲ دقیقه دیگر به هم زدن و پختن ادامه دهید.
۴. آب گوشت، گوجههای له شده و نمک را اضافه کنید تا نیم جوش شود.
۵. ۲ عدد از تورتیلاها را نصف کرده و نواری ببرید و به قابلمه اضافه کنید. بدون اینکه در قابلمه را بگذارید ۲۵ دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید.
۶. مرغ و جعفری را اضافه کنید و حرارت را کمی کم کنید.
۷. باقی تورتیلاها را نصف کنید و نواری ببرید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. نوارهای تورتیلا را تفت دهید تا برشته شوند (حدود ۳-۵ دقیقه) مراقب باشید نسوزند. درست قبل از سرو، این تورتیلاها را به سوپ اضافه کنید.
۸. نمک و فلفل را مزه کنید. گرم و با تزئینات دلخواه میل کنید.
منبع: برترین ها
انتهای پیام/