به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،محمد محمدی اظهار داشت: گسترش ازدواجهای فامیلی در نهاوندمنجر به تولد فرزند معلول میشود که هزینه های زیادی را روی دست والدین و دولت می گذارد.
وی گفت: ازدواجهای فامیلی در نهاوند زیاد است که منجر به تولد فرزند معلول میشود بنابراین آموزش و آگاهیهای قبل از ازدواج و مشاورههای ژنتیکی را باید رعایت کرده و انجام دهند چرا که حدود ۵ درصد از ازدواجهای فامیلی به تولد کودک معلول منجر میشود.
محمدی افزود: ۱۲ هزار کودک ۳ تا ۶ سال داریم اما خانوادهها نسبت به اجرای بیناییسنجی آنچنان که باید اهمیتی نمیدهند.
وی با بیان اینکه ۲ هزار و ۵۰۰ بیناییسنجی در سال ۹۶ انجام گرفت و امسال باید ۷ هزار مورد انجام شودافزود: خانوادهها به سلامت بینایی کودکان خود اهمیت بیشتری بدهند چرا که زیر ۵ سالگی بهترین زمان شناسایی و درمان تنبلی چشم است و حتی هزینه عینک در طرح غربالگری را بهزیستی پرداخت میکند.
وی در ادامه با اشاره به آغاز هفته کودک از ۱۶ مهر عنوان کرد: ۴۵ مهدکودک در شهرستان نهاوند وجود دارد که ۹ مهد شهری و ۳۷ مهد روستایی است.
وی با بیان اینکه به مهدهای روستایی و برخی مهدهای شهر یک وعده غذای گرم میدهیم، خاطرنشان کرد: یارانه غذای گرم برای سال گذشته در مهدها هزینه شده است و ظرفیت راهاندازی ۲۰ مهد دیگر با داشتن مدرک مرتبط در شهرستان را داریم.
انتهای پیام/د.ا