به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ محسن صالحی نیا معاون امور صنایع وزارت صمت در بازدید از کارخانه لوازم خانگی پارس قزوین گفت: در زمینه سیاستهای اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخلی، ارز ثانویه برای کمک به تولید و تامین قطعات وارداتی مورد نیاز در نظر گرفته شده است.
صالحی نیا افزود: برای تامین مواد اولیه و ورق فولادی کمک خواهیم کرد چرا که افزایش ظرفیت تولید لوازم خانگی در شرایط کنونی ضروری است.
معاون امور صنایع وزارت صمت با اشاره به تعطیلی دو کارخانه کمپرسور کشور در فارس و قزوین گفت: باید یک واحد برای تولید یک میلیون قطعه ساخت کمپرسور در کشور مجوز ساخت بگیرد.
معاون وزیر صنعت تاکید کرد: با افزایش سقف تسهیلات به نقدینگی واحدهای تولیدی کمک خواهیم کرد.
معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در راستای حمایت از محصولات داخلی واردات رسمی ۱۴۰۰ قلم کالا ممنوع و واردات غیررسمی نیز به سبب قیمت بالای ارز و ریسک بالای اقتصادی انجام نمیشود که باید مدنظر باشد.
وی افزود: محسن صالحینیا صبح امروز در جریان بازدید از واحد تولیدی لوازم خانگی اظهار داشت: خوشبختانه بالندگی مطلوبی در این واحد تولیدی وجود داشته و در همین راستا حمایت از سرمایهگذاران باید در اولویت قرار گیرد.
وی بیان کرد: مسئولان و مدیران باید در حمایت از تولیدات ملی اقدامات جدی کرده و در این زمینه فعالیت کنند تا برندهای ایرانی با تولید مستمر وارد بازار شده و شاهد رونق اقتصادی و اشتغالزایی در سطح جامعه باشیم.
صالحینیا تصریح کرد: در راستای حمایت از محصولات داخلی واردات رسمی ۱۴۰۰ قلم کالا ممنوع و واردات غیررسمی نیز به سبب قیمت بالای ارز و ریسک بالای اقتصادی انجام نمیشود که باید مدنظر باشد.
معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: یکی از سیاستهای جدی وزارت صنعت حمایت از واحدهای تولیدی ملی بوده و در این زمینه اقدامات لازم انجام شده است.
وی ادامه داد: تامین مواد اولیه و لزوم سیاستگذاری در این زمینه امری اساسی بوده که به افزایش بهرهوری و صرفهجویی در منابع منجر میشود و در همین راستا باید مدنظر قرار گیرد.
صالحینیا گفت: در بخش ارزی واحدهای تولیدی از بازار ثانویه تمهیدات لازم اتخاذ شده تا مشکلی در این زمینه وجود نداشته باشد.
معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اهمیت توجه به رقابت در بین واحدهای تولیدی بیان کرد: مسئله کمپرسور برای شرکتهای لوازم خانگی به نوعی سرمایهگذاری بوده در حالی که در صرفه اقتصادی محصولات نیز نقش دارد.
وی بیان کرد: با هماهنگی صورت گرفته با بانکهای عامل مقرر شده تا به نسبت رشد قیمت تمام شده محصولات بانکها نیز تسهیلات را افزایش دهند تا شاهد تحول در بخش تولید و اقتصاد کشور باشیم.
انتهای پیام/