به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، پاسدار رئیس دانشکده بهداشت کرمانشاه از اعلام آمادگی دانشکده برای افزایش سلامت آب در کنار شرکت آب و فاضلاب، دانشگاه را محل آموزش مدیران و سازمان ها را محل آزمایش برای اجرای عملیاتی امور دانست و گفت : ممزوج شدن این دو مرکز برای پویایی در ارائه خدمات به مردم بسیار مطلوب است.
وی در ادامه به طرح کوهورت روانسر با 13 هزار نفر تحت پوشش اشاره و دیتا بیس های آن را برای سازمان های سلامت محور که مشتاق همکاری باشند بسیار عالی دانست.
دکتر پاسدار ساخت و تجهیز تصفیه خانه دانشکده بهداشت را که چند سالی است فاضلاب دانشکده و بیمارستان فارابی را تصفیه و آب آن برای فضای سبز و درختان محوطه مصرف می شود یکی دیگر از کارهای موثر دانشکده برشمرد و اعلام آمادگی کرد که در صورت مشارکت شرکت آب و فاضلاب برای اجرای طرح های بزرگ شهری در این زمینه ما با تمام توان در همکاری حاضر خواهیم بود.
تخت شاهی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت : به پیشنهاد عقد تفاهم نامه در زمینه همکاری های لازم بین دو سازمان، تعامل،هم افزایی و استفاده از خرد جمعی برای حل مشکلات و ارتقاء و توسعه بسیار مهم و اثر بخش دانست و بر همکاری با دانشکده بهداشت تأکید کرد.
وی گفت : به نظر می رسد پروپوزال و چاپ مقالات به تنهایی نمی تواند مشکلی را حل کند و نیاز است پرو پوزال ها مهندسی معکوس شوند تا با نیاز ها و کمبود ها هماهنگ و همسو شوند و خروجی های آنها بتواند در کار سازمانها دخیل شودو این همان نیاز به تعامل را می طلبد.
وی افزود : در پیگیری های صورت گرفته ان شاء ا...اعتبار 1000 میلیارد ریالی از بانک جهانی به شرکت آب و فاضلاب استان اختصاص خواهد یافت که در دستور کار دولت قرار گرفته است و در صورت تحقق امر، دانشگاه علوم پزشکی می تواند با گزینه های آموزشی، پیشنهادهای نو و خلاقانه،همکاری و مشارکت در طرح ها ما را یاری نماید .
انتهای پیام/د