سرهنگ بابک نمک شناس رئیس مرکز اطلاع رسانی آگاهی تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در رابطه با تخلفات رخ داده در خصوص تاکسی اینترنتی در سطح پایتخت گفت: یکی از شیوه های سرقت و موبایل قاپی در خواست برقراری تماس تلفنی برای دیگران است.
وی با اشاره به این موضوع که شهروندان در قالب دلسوزی و از این دست موارد اقدام به گرفتن تاکسی های اینترنتی برای دیگری میکنند گفت: یکسری از افراد کلاهبردار و سارق با دربست گرفتن تاکسیهای اینترنتی به مقصد بازار در ساعات پایانی شب، با توجه به موقعیت مکانی محلاتی که از قبل بررسی کرده اند و وجود کوچه و پس کوچه های اطراف آن و راه در روهای موجود، اقدام به سرقت و زورگیری از شهروندان میکنند و بلافاصله از محل متواری میشوند. در حالی که مسئولیت این جرایم به عهده کسی است که با تلفن همراه وی درخواست تاکسی اینترنتی شده است.
سرهنگ نمک شناس با بیان اینکه شهروندان برای افراد ناشناس تاکسی اینترنتی نگیرند، گفت: پرونده های مختلفی در رابطه با این موضوع در پلیس آگاهی تهران بزرگ تشکیل شده است که در بررسی یکی از پرونده های مرتبط تعداد ۴ نفر از کلاهبرداران شناسایی و توسط پلیس دستگیر شدند که با حضور ۱۵ شاکی مورد شناسایی قرار گرفتند. یکی از متهمان با ضربات چاقو اقدام به زورگیری کرده و صدمات جزیی نیز به یکی از شهروندان وارد کرده بود.
وی در پایان در توصیه ای خطاب به شهروندان گفت: با توجه به اینگونه موارد و سرقت های گوشی تلفن همراه به بهانه برقراری تماس تلفنی، شهروندان تحت هیچ شرایطی گوشی تلفن همراه خود را در اختیار شخص دیگری قرار ندهند.
انتهای پیام/