به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،حمیدرضا جهانگیری شامگاه سه شنبه در محفل انس با قرآن کریم در زندان مرکزی سنندج فعالیتهای قرآنی در زندانها را ابزاری بسیار موثر برای باز اجتماعی نمودن زندانیان دانست.
وی افزود: یکی از بهترین راهکارها در کمک به بازگشت سعادتمندانه مددجویان به جامعه، استفاده از کلام الهی در برنامههای اصلاحی و تربیتی زندان هاست که این مهم در مراکز اصلاحی و تربیتی استان به عنوان یک اصل همواره مورد توجه قرار گرفته است.
جهانگیری ویژه برنامه قرآنی «صبح روشن» را یکی از برنامههای قرآنی مهم در زندانهای کشور و از جمله کردستان دانست و افزود: در این ویژه برنامه قرآنی که همه روزه ساعت ۸.۳۰ صبح آغاز و تا ساعت ۹ ادامه دارد، یک صفحه از قرآن کریم تلاوت و در ادامه تفسیر آن نیز برای مددجویان ارائه میشود.
معاون سلامت اصلاح و تربیت زندانهای کردستان با بیان اینکه فعالیتهای قرآنی در زندانهای استان صرفا محدود به زندانیان نیست، اضافه کرد: در زندانهای کردستان آموزشها و برنامههای قرآنی در میان پرسنل کادر و وظیفه نیز همچون زندانیان برگزار و از این آموزشها در مسیر خدمت هر چه بهتر و بیشتر به زندانیان و خانوادههای آنان استفاده میشود.
مسئول دبیرخانه هیات نظارت بر کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان نیز فعالیتهای قرآنی در زندان مرکزی سنندج را وصف ناپذیر دانست و گفت: زندان مرکزی سنندج یکی از مراکز مهم و موفق در سطح استان در امر آموزش مفاهیم قرآنی است.
کامل گلباغی با اشاره به آیاتی از قرآن در خصوص وحدت میان مسلمانان اظهار داشت: عزت و اقتدار مسلمانان با تمسک آنان به قرآن و راه و روش پیامبر رحمت (ص) حاصل میشود.
محفل انس با قرآن کریم در زندان مرکزی سنندج با حضور حجت الاسلام و المسلمین احمدی مدیرکل قرآنی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، قاریان و حافظان بین المللی قرآن کریم، مددجویان و مسئولان اداره کل زندانهای کردستان برگزار شد.
در این محفل معنوی آیاتی از قرآن کریم توسط قاریان برجسته قرائت و شمیم عطر قرآن، فضای زندان مرکزی سنندج را معطر کرد.
۶ زندان، ۲ بازداشتگاه، یک کانون اصلاح و تربیت و یک اردوگاه کاردرمانی در استان کردستان فعالیت دارند.
انتهای پیام/م