موزه‌هایی در هند، اسپانیا و ایسلند به نمایش ابزار و متعلقات جادوگری می‌پردازند.

‌به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ استفاده از قدرت‌های مافوق طبیعی برای مقاصد شیطانی و خودخواه نظیر قتل یا سرقت در شکل سنتی خود در کلمات جادوی سیاه تعریف می‌شود و معمولا این لفظ توسط کسانی به کار می‌رود که این نوع جادوگری را تأیید نمی‌کنند.

روستایی در ایالت آسام هند عنوان سرزمین جادوی سیاه را به خودش اختصاص داده است. این روستا که با نام مایونگ شناخته می‌شود در کنار رودخانه براهماپوترا قرار گرفته و به خاطر اتفاقات عجیبی که در آن رخ داده، به عنوان پایتخت جادوی سیاه و جادوگری هند شناخته می‌شود. شایعه شده است که مردانی در این روستا در هوا ناپدید می‌شدند و برخی از جانوران رام نشدنی آن به صورت جادویی رام می‌شدند.

جادوگری به موزه کدام کشور‌ها راه پیدا کرده است؟

بنابراین گزارش؛ موزه‌ای در روستای مایونگ تأسیس شده است که با نام موزه جادوگری و جادوی سیاه مایونگ شناخته می‌شود. این موزه یادگاری‌های جادوی سیاه را در معرض دید عموم قرار می‌دهد. البته فقط این موزه نیست که به جادو و جادوگری اختصاص یافته است. شهر زوگاراموردی که در شمال اسپانیا واقع شده، در گذشته یکی از مهم‌ترین مراکز فعالیت جادوگران بوده است.

جادوگری به موزه کدام کشور‌ها راه پیدا کرده است؟

جادوگری به موزه کدام کشور‌ها راه پیدا کرده است؟

هم‌اکنون موزه‌ای در این شهر تأسیس شده است که بخش تاریکی از تاریخ زوگاراموردی را به نمایش می‌گذارد. این موزه با نام موزه جادوگران شناخته می‌شود. موزه جادوگران وسایل، ابزار و متعلقات جادوگری را در معرض دید عموم قرار می‌دهد.

جادوگری به موزه کدام کشور‌ها راه پیدا کرده است؟

از موزه‌های دیگری که وسایل مرتبط به جادوگری در آن‌ها به نمایش گذاشته می‌شود، می‌توان به موزه جادوگری در ایسلند اشاره کرد. این موزه وسایل جادوگری مختلف از شلواری که با پوست انسان درست شده است تا وسایل عجیبی که جادوگران استفاده می‌کنند را در معرض دید عموم قرار داده است.


انتهای پیام/

برچسب ها: موزه ، جادوگری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.