به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان؛ دادسرای پـاریس از آغاز تحقیق قضایی در خصوص «فـریب کاری» و «آسیب غیر عمد و به خطر انداختن حیات و زندگی فرد دیـگر» در پرونده شیر خشک های آلوده خبر داد.
شرکت لاکتالیـز از مدت ها پیش زیر نظر دستگاه قضایـی فرانسـه قرار دارد. شیر خشک های تولیدی شرکت لاکتالیـز از سال ها قبل، به باکتری «سالمونـلا» آلوده بوده است که بر اثر مصرف محصولات این شرکت بیش از 150 نوزاد فرانسوی به این باکتـری آلوده شده اند. باکتری «سالمونـلا» از حدود 12 سال پیش تاکنون در محصـولات شیرخشک این شرکت وجود داشته است.
دستگاه قضایـی فرانسـه، پس از آن که بخش سلامت دادسـرای پاریس تحقیقـات اولیه خود درباره شیرخشک های آلوده به باکتری «سالمونـلا» را انجام داد، به این پرونده رسیدگـی می کند.
بر اساس اعلام وکیـل بعضی از خانواده های آسیب دیـده از محصولات این شرکت فرانسوی، بیش از 200 شکایت در دادسـرای پاریس از سرتاسر فرانسـه ثبت شده است. «سالمونـلا» نوعی باکتری است که می توانـد در روده حیـوان و انسان رشد کرده و زمینـه مسمـومیت غذایی را به وجود می آورد.
غذا های خـام با منشا حیوانی، گوشت، مرغ، شـیر و لبنیات، تخـم مرغ و غذا های دریایی می تواند آلـوده به باکتـری سالمونـلا باشد.
همچنین برخی میوه ها و سبزیجـات ممکن است این باکتـری را به همراه داشته باشند. گرفتگـی عضلات شکمـی، اسهال و تـب از علائم آشکار آلودگی به این باکـتری است که معمولا 12 تا 72 ساعت پس از ورود باکتـری به بدن ظـاهر می شود.
بیشتر بخوانید: امحای بیش از ۱۱۰ هزار خوک در رومانی به دلیل شیوع تب خوکی آفریقایی + فیلم
انتهای پیام/