مهدی کریمی گفت: پولشویی در سینما آدرس غلطی است چرا که فضا‌های بکرتری وجود دارد.

مهدی کریمی تهیه کننده سینما در گفتگو با خبرنگارحوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره اتفاقات و فضای متشنج این روز‌های سینما که به جریان پولشویی ختم شده گفت: زمانی که امور سینما به عرضه و تقاضا می‌رسد اینچنین اتفاق‌هایی طبیعی است، متاسفانه حوزه‌ای حساس و ظریف مانند فرهنگ که چهار دهه قبل، از لحاظ تاثیرگذاری و رویکرد مورد حمایت بود به جایی رسیده که بحث عرضه و تقاضا بر آن سایه انداخته است و در این وضعیت فقط مراوده‌های اقتصادی مد نظر قرار می‌گیرد و همه چیز با سنگ مالی سنجیده می‌شود.

وی افزود: در دیگر حوزه‌ها هم فضای عرضه و تقاضا حکمرانی می‌کند به عنوان نمونه در حوزه آموزش و پرورش ترمی چند ده میلیون دریافت می‌کنند اما به بار علمی توجهی نمی‌شود.

این تهیه کننده سینما بیان کرد: همانطور که گفتم این ماجرا در بخش‌های مختلف جامعه نیز وجود دارد و بیشتر مواقع طبیعی جلوه داده می‌شود اما در بخش‌هایی مانند سینما که بیشتر در معرض دید و حساسیت وجود دارد کمترین آن بیشترین عکس العمل‌ها را دارد.

تهیه کننده «آژانس شیشه ای» با بیان اینکه زمانی که مبنا و هدف اصلی در هر حوزه و صنفی عرضه و تقاضا باشد کسی به هدف فکر نمی‌کند و فقط کسب درآمد مد نظر قرار می‌گیرد، گفت: متاسفانه این موضوع در مدیریت دولتی به عنوان راس، نفوذ کرده و بجای عمل کردن به مسئولیت‌های معنوی و هدف‌های مثبت به فکر خودشان و زندگی شخصی هستند و از اصل کار دور شده اند و هیچ چیز برای آن‌ها مهم نیست.

تهیه کننده «رنگ خدا» گفت: اگر تمام باور‌ها و اعتقاد‌های شرعی و شخصی ملت با عملکرد منفی معدود مسئولانی زیر سوال برود مهم نیست، چون به بحث درآمدزایی و بالابردن آمار و ارقام در زمان مسئولیتشان توجه بیشتر می‌کنند که فقط گفته باشند کاری انجام دادند.

وی عنوان کرد:به نظر من پولشویی در سینما آدرس غلطی است که داده می‌شود چرا که فضاهای بکرتر برای پولشویی وجود دارد که سینما در قبال آن عددی نیست و باید گفت: این بچه یتیم را اینقدر آزار ندهید.

تهیه کننده «مهرمادری» گفت: در سینمای ما به نسبت دیگر صنوف نه مافیا وجود دارد و نه پولشویی، چون اندازه این القاب نیست و به کرات می‌توان دید در دیگر صنوف پولشویی زیادتر است.

وی گفت:کل بودجه سینمای ما از بودجه شهرداری یک شهر کوچک و به عنوان نمونه از کل بودجه حوزه علمیه خواهران کمتر است، اما چون ویترین و چهره‌ای جذاب دارد در افکار عمومی مورد مواخذه بیشتری قرار می‌گیرد.

کریمی بیان کرد: چنین اتفاقی از آن سالی شروع و بیشتر شد و سرعت گرفت که رهبری فرمودند کلید توسعه کشور دست سینماگران است و از آن زمان به بعد  متاسفانه همه  این کلید توسعه را می‌کوبند.

انتهای پیام/

انتقاد یک تهیه کننده از حکمرانی عرضه و تقاضا بر سینما

 

 

 

 

 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار