به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، بنا به گزارش رسانههای ژاپنی تحقیقات صورت گرفته توسط یک موزه علمی در ژاپن تائید کرد سنگی که در ساعت 10:30 بعدازظهر 26 سپتامبر سال میلادی جاری به سقف یک منزل مسکونی در این کشور برخورد کرده است، در واقع یک شهاب سنگ بوده است.
این سنگ فضایی که در منطقهای در 250 کیلومتری جنوب غربی توکیو سقوط کرد، پیش از برخورد به زمین به چندین تکه تبدیل شد.
شهاب سنگ مذکور که باعث آسیب به سقف یک منزل مسکونی در نزدیکی توکیو شد و سرو صدای زیادی را ایجاد کرد، پس از ورود به جو زمین دست کم به سه تکه تبدیل شده است. تکیههای این شهاب سنگ که در باغچه این خانه پیدا شد، 10، 5 و 4 سانتی متری بودند.
صاحب این خانه پس از این حادثه سنگ آسمانی را به موزه منطقه تحویل داد. براساس تحقیقات صورت گرفته عمر این شهاب سنگ در حدود 4.5 میلیارد سال تخمین زده شد.
هر ساله هزاران تکه سنگ آسمانی بر روی زمین میافتد و بیشتر آنها در جنگلها و مناطق اقیانوسی سقوط میکنند. موارد برخورد سنگهای آسمانی به مناطق مسکونی نسبتا نادر است.
در سال 2013 ساکنان منطقه چلیابینسک روسیه شاهد سقوط یک قطعه سنگ آسمانی بزرگ در حدود 10 تن و به طول 20-17 متر در آن منطقه بودند، که به حدود 7 هزار و 200 ساختمان آسیب زد و باعث ریختن سقف یک کارخانه شد. یک تکه 300 کیلویی از این شهاب سنگ بعدها در رودخانهای نزدیک این منطقه یافت شد.
انتهای پیام/