به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ؛ اکبر پارسا مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: ستاد
بازسازی عتبات عالیات حتی یک ریال بودجه دولتی نه در مجموعهها و نه در
موکب دریافت نمیکند و همه دریافتیها از جذب مشارکتهای مردمی است.
وی افزود : در جهت مدیریت برگزاری اربعین حسینی از ابتدای سال کار را آغاز کردیم و با فراخوان برای موکب داری و ثبت تقاضا ، افراد را توان سنجی و صلاحیت عمومی را انجام دادیم و پروانه برای افراد دارای صلاحیت صادر گردید.
پارسا ادامه داد : امسال ۱۹۴۰ پروانه موکب در کل کشور صادر شده که سهم استان خراسان رضوی ۵۸ موکب در پنج نقطه عراق می باشد که از این تعداد ۲۴ موکب در کربلا، ۱۲ موکب در نجف اشرف، ۱۴ موکب در کاظمین ، چهار موکب در سامرا و سه موکب در مسیر نجف به کربلا احداث خواهد شد.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی گفت : همه ی موکب ها به نام حضرت رضا علیه السلام مزین است و حدود ۴۵۰۰ نفربه صورت مستقیم و غیر مستقیم در این ۵۸ موکب استان خدمت رسانی خواهند کرد که روز سه شنبه هفته ی جاری مراسم بدرقه خادمان افتخاری در حرم مطهر امام رضا علیه السلام برگزار خواهد شد.
وی افزود : این موکب ها تخصصی است که برخی در امور تغذیه ، اسکان وخدمات به زائرین حسینی فعالیت می کنند .
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی گفت : ۱۰۱ هزار صبحانه، ۷۶ هزار نهار و ۸۵ هزار شام در هر روز برای زائران تدارک دیده شده و زائران عزیز هیچ نگرانی درخصوص تغذیه و همچنین اسکان خود نداشته باشند.
پارسا با اشاره به اینکه وظیفه ی اصلی ستاد بازسازی عتبات عالیات بازسازی و توسعه ی حرم های مطهر اهل بیت علیه السلام است ادامه داد: در شش ماهه اول امسال سهم مشارکت های استان خراسان رضوی مبلغ یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان و ۷۰۰ گرم طلا بوده که نسبت به سال قبل شش درصد رشد داشته است .
وی با اشاره به اینکه خواهران همیشه همراه برادران هستند و به همان اندازه سهم در مشارکت ها و مدیریت اربعین را دارند افزود: پیشنهاد می کنیم خواهران محترمی که قصد زیارت اربعین حسینی را دارند با محارم خود یا با گروه های کاروانی به زیارت کربلای معلی تشریف ببرند.
گفتنی است شماره حساب کمیته جذب مشارکت ستاد بازسازی عتبات عالیات استان خراسان رضوی ۰۱۲۰۲۰۰۰۰۰۰۰۰ بانک ملی با شناسه پرداخت ۵۷۷۱۲۵ می باشد.
انتهای پیام//آ.ف
اربعین حسینی، نعمتی الهی و مقدمه ی تحول در مقیاس جهانی