ولی تیموری معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در گفتگو با خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛به تشریح برخی از برنامههای خود در معاونت گردشگری پرداخت و گفت:در خصوص درجهبندی هتلها ما بیشتر از جامعه هتلداران و سایر مراکز اقامتی و پذیرایی تلاش میکنیم که این موضوع به نتیجه برسد و سعی میکنیم براساس ضابطهها و مقررات جدیدی که با همکاری جامعه هتلداران آماده و ابلاغ کردیم هر چه سریعتر هتلهای کشور درجهبندی شوند و قطعا بر این امر تأکید داریم البته این امر مدتی به دلیل جابجاییهای مدیریتی دچار وقفه شد اما ما درجهبندی هتلها را در اولویت قرار داریم زیرا این درجهبندی به ارتقای کیفیت خدمات گردشگری کمک خواهد کرد.
وی در خصوص چگونگی تفویض برخی امور تصدی گری به تشکلها و میزان تمایل سازمان میراث فرهنگی به این امر اظهار کرد:تلاش می کنیم با برگزاری جلساتی امور را برای واگذاری به تشکل ها بررسی کنیم البته در گذشته هم محورهایی را به شکل مشترک جمعبندی کردیم و قطعا سازمان با رضایت، امور قابل واگذاری را واگذار میکند چرا که ما به اندازه کافی کارهای انجام نشده داریم از این رو ترجیح میدهیم خودمان را درگیر مسائل قابل واگذاری به تشکلها نکنیم و از مجرای بخش خصوصی به این امور پرداخته شود.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه برنامههای خود برای رسیدگی به وضعیت راهنمایان گردشگری را تشریح کرد و گفت:ما آییننامه راهنمایان گردشگری را بعد از حدود ۴۰ سال یعنی در سال ۱۳۹۵ بازنگری و در دولت مصوبه جدیدی را آماده کردیم که تصویب شد. بعد از آن مصوبه، دستورالعمل اجرایی را با همکاری تشکلهای راهنمایان گردشگری آماده کردیم که توسط رئیس سازمان ابلاغ شد و فرآیند کار از نظر ما تمام شده است اما آماده کردن سرفصلهای بحث آموزشی که پیشنیاز تقسیمبندیهای جدید ما در حوزه راهنمایان گردشگری بوده، کمی زمانگیر است.
وی افزود:در این خصوص هم چند جلسه برگزار شده است و به محض اینکه مؤسسات آموزشی ما آمادگی داشته باشند که براساس فرآیندها و سرفصلهای جدید راهنمایان گردشگری را فارغالتحصیل کنند، این کار در قالب چهارچوب تعریف شده قابل اجرا است.
تیموری گفت:ما در خصوص راهنمایان گردشگری مشکلی برای صدور کارتهای جدید راهنمایان مطابق با شکل و مصوبات جدید دولت نداریم.
وی در بخش پایانی صحبتهایش با تشریح دشواریهای فعلی فعالیت دفاتر خدمات مسافرتی تصریح کرد:این دفاتر به دلیل نوسانات ارزی و بیثباتی بازار دچار سردرگمی و شوک حرفهای شدند البته بخشی از کار در اختیار ما و آنها نیست و باید راهکارهایی را برای حل این مشکل پیدا و بررسی کنیم.
تیموری گفت: بخش خصوصی ما از نظر اقتصادی تا حدودی ضعیف است و ادامه این روند میتواند آسیب بیشتری را به بدنه نحیف صنف فعال در حوزه دفاتر خدمات مسافرتی وارد کند بنابراین ما هم در تدارک برنامهای هستیم تا بتوانیم در قالب آن به بهبود وضعیت دفاتر خدمات مسافرتی کمک کرد اما تعلیق خودخواسته بیشتر دارای حاشیههای سیاسی است و ما باید مشکلات را به صورت تخصصی حل کنیم. به نظر من تعلیق خودخواسته راهکار حل مشکلات دفاتر خدمات مسافرتی نیست و حل این مشکلات نیازمند تعامل، همکاری و همفکری با هدف یافتن راهکارهای مناسب است.
انتهای پیام/
نظر معاون جدید گردشگری درباره تعلیق خودخواسته دفاتر خدمات مسافرتی