مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه گفت: تا پایان امسال به ۱۲۰۰ نفر در مناطق زلزله زده استان در حوزه ساختمان آموزش‌های مهارتی ارائه می‌دهیم.

به گزارش    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ یاور محمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه گفت : باید روی حوزه‌هایی که براساس نیاز جامعه، اشتغالزا و تقاضامحور باشند تمرکز بیشتری داشته باشیم.

وی گفت : از آنجایی که می‌خواهیم آموزش‌های مهارتی فنی و حرفه‌ای در استان براساس نیاز دستگاه‌های مختلف باشد، از ابتدای امسال ۳۱ تفاهم نامه و قرارداد آموزشی را با نهاد‌ها و ادارات استان طبق نیازسنجی انجام شده از این دستگاه ها، منعقد کرده ایم.

مدیرکل آموزش فنی وحرفه‌ای کرمانشاه به نیاز مناطق زلزله زده استان به افراد متخصص درحوزه ساختمان اشاره کرد و افزود: دراین راستا طبق تاکیدات استاندار تعهد کرده ایم تا پایان امسال ۱۲۰۰ نفر آموزش مهارتی حوزه ساختمان در این مناطق داشته باشیم که طی چندماه گذشته موفق به آموزش ۲۷۰ نفر شده‌ایم.

حسین خدرویسی مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه با اشاره به تعطیلی سه مرکز آموزشی و مهارتی کمیته امداد در شهرستان‌های کرمانشاه و اسلام آباد غرب، گفت : از آنجایی که می‌خواهیم طبق یک انسجام بین دستگاهی، کار مهارت آموزی به مددجویان استان توسط اداره کل فنی وحرفه‌ای انجام بگیرد، این سه مرکز را تعطیل کرده و پول آن را صرف اشتغال مددجویان استان کردیم.

وی افزود: همچنین بنیاد برکت نیز اعتبار راه اندازی یک مرکز آموزشی را در شهرستان سرپلذهاب به کمیته امداد استان اختصاص داد، اما این اعتبار را درقالب تفاهم نامه‌ای به اداره کل فنی و حرفه‌ای استان دادیم تا آن‌ها نیز در مقابل تا ۱۰ سال خدمات آموزش مهارتی رایگان به مددجویان تحت پوشش در این شهرستان ارائه دهند.

مدیرکل کمیته امداد استان تاکید کرد: امسال پنج هزار مددجوی تحت پوشش استان آموزش‌های مهارتی خواهند دید.

وی خاطرنشان کرد: در آموزش‌های خود تلاش کرده ایم از آموزش سلیقه‌ای به سمت آموزش‌های تقاضا محور پیش برویم و باتوجه به نیاز جامعه آموزش مهارتی انجام دهیم.

خدرویسی افزود: همچنین باتوجه به اشباع شدن برخی از مشاغل و رشته‌ها در کرمانشاه، در رشته‌هایی که به مددجویان آموزش می‌دهیم نیز محدودیت‌هایی ایجاد کرده ایم.

به گفته این مسئول، آموزش مهارتی به دانش آموزان دبیرستانی تحت پوشش کمیته امداد استان بصورت جدی در دستورکار قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: علاوه براین، برای کارفرمایانی که مددجویان تحت پوشش را جذب کنند، تسهیلات خوبی در نظر گرفته ایم.

همچنین شهریار بهنیا مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان نیز برلزوم فرهنگ سازی درخصوص دریافت آموزش‌های مهارتی در میان خانواده‌ها تاکید کرد و گفت: آمادگی داریم تا بستر اجرای آموزش‌های از راه دور- آموزش مجازی – برای افرادی که امکان دسترسی به کلاس و یا تردد به شهر‌ها را ندارند، فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: دربحث تامین مدرسان حوزه ICT نیز می‌توانیم کارشناسان این حوزه را در اختیار اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای قرار دهیم.

محسن رستمی سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه نیز از برگزاری کلاس‌های مهارت آموزی برای پنج هزار نفر درحوزه‌هایی همچون فرش بافی طی سالجاری خبر داد و گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده پیش از بهره برداری از هر واحد صنعتی، برای افراد متقاضی جذب در این واحد‌ها کلاس‌های مهارت آموزی برگزار کنیم.

سیامک آزادی مدیر اجرایی پارک علم وفناروی استان نیز با اشاره به اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی توسط جهاد دانشگاهی و باهمکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان، اظهارکرد: سهمیه استان کرمانشاه در این طرح ایجاد ۲۷۰۰ شغل است.

وی اضافه کرد: ۳۶۰۰ متقاضی در ۱۴ رشته ثبت نامی داشتیم که پس از ارزیابی‌ها و پایش افراد ثبت نام شده، مشخص شد ۵۰ درصد آن‌ها دارای مهارت و ۵۰ درصد نیاز به آموزش مهارت دارند.

آزادی تصریح کرد: با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تفاهم نامه‌ای منعقد کردیم تا کار آموزش مهارت به این افراد را در ۱۴ رشته انجام دهد .

 

 

انتهای پیام/د

پنج هزار مددجوی تحت پوشش استان آموزش‌های مهارتی خواهند دید

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.