به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دسر انگور حاوی انواع ویتامینهای A، C، E، K. گروه ویتامینهای B. مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۹، B۱۲، کبروهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتوز، منیزیم، آهن، کلسیم، روی، پروتئین، فسفر، منگنز، تکتین، پلیفنول، فلاوانوئیدها، اسید فولیک، مس، کوئرستین و رسوراترول است.
برای بررسی خواص دسر انگور و اینکه مصرف این دسر برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
مهمترین خواص دسر انگور
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص دسر انگور، اظهار کرد: رسوراترول موجود در این دسر نقشی مؤثر در تقویت سیستم ایمنی و قلبی و عروقی بدن، افزایش طول عمر و قدرت مغز و پیشگیری از ابتلای افراد به آلزایمر دارد؛ این ماده همچنین مغز را از پلاکهای آسیب رسان در امان نگه میدارد.
وی درباره خواص دیگر دسر انگور، بیان کرد: این دسر تأثیری چشمگیر در پاکسازی ریهها، رفع صرفه و آسم و افزایش قدرت باروری در مردان دارد؛ دسر انگور به علت داشتن کلسیم، منیزیم و فسفر، استخوانها و دندانها را محکم و از بروز پوکی استخوان و آرتروز در افراد جلوگیری میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: دسر انگور به علت وجود ویتامینهای A، C، E، فلاوانوئیدها، کوئرستین و رسوراترول خاصیت آنتی اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماریهای مختلف به ویژه انواع سرطانها محافظت میکند.
عظمایی تأکید کرد: دسر انگور نقشی مؤثر در کاهش چربی خون، پاکسازی عروق و جلوگیری از تجمع پلاکهای خونی دارد؛ فیبر موجود در این دسر به بهبود عملکرد رودهها، هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک میکند.
وی تصریح کرد: دسر انگور با بهبود عملکرد سیستم عصبی حافظه را تقویت میکند، این دسر خاصیت آنتی بیوتیکی هم دارد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: دسر انگور تأثیری چشمگیر در رفع سردرد، سوزش معده، کمخونی و اختلالات کلیوی، کنترل دیابت، کاهش اسید اوریک خون، شادابی و طراوت پوست و مو، تقویت بینایی و پیشگیری از ابتلا به آب مروارید، کاتاراکت و تباهی لکه زرد (دژنراسیون ماکولا) دارد.
عظمایی یادآوری کرد: دسر انگور اگر یک ساعت قبل از وعدههای غذایی میل شود، به کاهش وزن افراد کمک میکند.
مواد لازم برای تهیه دسر انگو (۵ تا ۶ نفر)
آب انگور طبیعی - ۲ لیوان
عسل - ۴ قاشق غذاخوری
سیب قرمز متوسط - ۲ عدد
پودر ژله انگور - ۲ بسته
انگور سبز و قرمز - از هر کدام ۱ لیوان
وانیل - نصف قاشق چایخوری
آب جوش - ۲ لیوان
خامه - ۲۰۰ گرم
طرز تهیه دسر انگور
- نخست آب انگو و عسل را با هم مخلوط کنید.
- پودر ژله انگور را در آب جوش حل کنید.
- خامه را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر قرار دهید، سپس آن را بیرون بیاورید و با وانیل مخلوط کنید.
- سیبهای قرمز را پوست بگیرید و خرد کنید.
- انگورها را هم از وسط نصف کنید.
- آب انگور، عسل، خامه، وانیل و محلول پودر ژله انگور را با هم مخلوط کنید.
- انگورها و سیبهای خرد شده را به مواد اضافه کنید.
- مواد را به آرامی هم بزنید.
- دسر را داخل ظرفهای مخصوص بریزید و به مدت چهار تا پنج ساعت داخل یخچال بگذارید تا به خوبی بسته شود.
منبع: بهداشت نیوز
انتهای پیام/