به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیرحسین اسدی دبیر جشنواره دیجیتال سلامت در نشست خبری جشنواره دیجیتال سلامت گفت: این جشنواره با هدف بسترسازی و توسعه حوزه دیجیتال سلامت راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: 230 بیلیون دلار اقتصاد سلامت دنیا در حوزه IT بوده، در حالی است که اقتصاد آی تی در کشور ما ۳۰۰ هزار میلیارد تومان است، در این بین استارتاپ های سلامت در کشور ما ۵ میلیارد تومان ارزش گذاری شده اند. هدف از برگزاری جشنواره جشنواره دیجیتال سلامت بسترسازی بوده است.
اسدی گفت: امسال ۱۶۳۵ اثر به جشنواره دیجیتال سلامت ارسال شد و از این میان ۳۵۰ اثر به مرحله پایانی رسید، در نهایت ۴۲ اثر در مراسم اختتامیه به عنوان برگزیده معرفی می شوند.
دبیر جشنواره دیجیتال سلامت از شروع به کار ۱۰۰ استارت اپ حوزه سلامت تا پایان سال خبر داد و گفت: اکنون ۷۰ استارتاپ در حوزه سلامت داریم و طبق برنامه های تعیین شده قرار است تا پایان سال ۱۰۰ استارتاپ در حوزه سلامت داشته باشیم.
وی افزود: امروز استارتاپ سلامت آغاز به کار کرد و فراخوان عمومی برای ایده ها از شنبه اعلام می شود، برنامه ریزی کرده ایم تا یک شتاب دهنده حوزه سالمندی راه اندازی شود.
اسدی اظهار کرد: قرار است ۱۳۵ برنامه تلویزیونی این استارتاپ ها را معرفی کنند، همچنین امروز پنلی با عنوان صادرات اپلیکیشن در دوران تحریم برگزار میشود تا بتوان در تحریمهای پیش رو از این فرصت ها برای ارزآوری استفاده کرد.
دبیر جشنواره دیجیتال سلامت گفت: امروز رباتی ویژه معلولین و پهپاد امداد رسان که در شرایط بحرانی مانند سقوط یک هواپیما یا زلزله و غرق شدگی می توانند کمک رسان باشند معرفی و رونمایی می شوند.
انتهای پیام/