نحوی نژاد گفت: مراقبین و اطرافیان یک بیمار روانی مزمن، در معرض ریسک بالای افسردگی، فرسودگی، اضطراب و مشکلات جدی هستند.

خانواده‌های بیماران روانی مزمن در معرض آسیب‌های جدی قرار دارندبه گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین نحوی نژاد معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور صبح امروز (شنبه) در نشست تخصصی «ارائه خدمات یکپارچه توانبخشی با هدف ارتقاء سطح سلامت روان توانخواهان» که همزمان با هفته سلامت روان برگزار شد، اظهار کرد: سازمان بهزیستی با همکاری مدیران حوزه توانبخشی کار بزرگی انجام می دهد.

وی با بیان اینکه متاسفانه تریبون ها معمولا دست سازمان بهزیستی و به خصوص حوزه توان بخشی نیست، افزود: ما نتوانستیم جامعه را نسبت به خدمات ارائه شده آگاه کنیم.

نحوی نژاد عنوان کرد: بخشی از جامعه که از ما خدمات دریافت می کنند، فراموش شدگان جامعه هستند.

وی با بیان اینکه وجود یک بیمار روانی مزمن در یک خانواده می تواند آسایش و سلامت روان آن خانواده را جدا به خطر بیاندازد، ادامه داد: مراقبین و اطرافیان یک بیمار روانی مزمن از دسته افرادی هستند که در معرض ریسک بالای افسردگی، فرسودگی، اضطراب و مشکلات جدی هستند.

نحوی نژاد بیان کرد: مشکلی که بیماران روانی را آزار می دهد، برچسبی است که در جامعه بر روی این افراد زده می شود و برداشت و تصورات جامعه در خصوص بیماران روانی و خانواده هایش آزار دهنده است؛ چرا که عملا راه را برای توانمندسازی این افراد و خانواده هایشان محدود می‌کند.

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی در زمینه بیماران روانی با بخش غیر دولتی همکاری کرده است، افزود: امروز سازمان بهزیستی به ۱۰۰ هزار نفر از افرادی که هیچ گونه دست آویزی ندارند، کمک می کند.

نحوی نژاد اشاره کرد: حوزه ای که با آسیب های روانی مواجه است، نسبت به سلامت روانی جامعه و مسائل پیشگیری حساس است.

وی با بیان اینکه بهترین پیشگیری کننده کسی است که خود عمق فاجعه را لمس کند، افزود: فردی که عهده دار ارائه خدمات به افراد بیمار روانی مزمن است، می تواند بهترین کاندید برای حفظ سلامت روان جامعه باشد.

نحوی نژاد بیان کرد: اگر امروز در جامعه سلامت روان به خطر افتاده است، باید آگاه باشیم که این سلامت روان را ما خود به خطر انداخته ایم و شرایط فکری و روانی ما عوض شده؛ چرا که دنیای خوبی را برای خود و فرزندانمان رقم‌نمی زنیم.

وی با بیان اینکه تن پروری و تنبلی باعث می شود خانواده ها نتوانند سالمند و بیمار خود را نگهداری کنند، افزود: در این شرایط نیاز به مراکز نگهداری بیماران و سالمندان روز به روز افزایش پیدا می کند.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی گفت: در مورد مسائل و معضلات بیماران بایستی از سیاسی کاری دوری کنیم و با  یک کمپین منسجم به حل مسائل آنها توجه کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۷:۰۲ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
به قول ضرب المثل معروف سواره از حال پیاده خبر ندارد.جناب نحوی نژاد شما خودت بیا یک نفر از این بیماران روانی را در منزل نگهداری کن و مشکلات را ببین بعد برچسب تن پروری و تنبلی به خانواده انان بزن!!!!!!!!
آخرین اخبار