به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،به نقل از روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، سید صدراله پرهیزگار در حاشیه مراسم شکرگزاری برداشت برنج به روش مکانیزه گفت: در راستای منویات مقام معظم رهبری و با هدف افزایش ضریب امنیت غذایی نسبت به تهیه و اجرای دو طرح توسعه کشت و افزایش عملکرد دانه روغنی کلزا اقدام شد.
مدیرعامل شرکت توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی کوثر تصریح کرد: با هدف کاهش وابستگی کشور به واردات دانه های روغنی، روغن و کنجاله و حرکت در مسیر خودکفایی اقدام به تهیه و اجرای این طرح ها کردیم.
پرهیزگار با اعلام میزان سطح پیش بینی شده برای استان های گیلان و مازندران گفت: برنامه سال اول در استان های گیلان و مازندران کشت کلزا به میزان ۸ هزار هکتار در اراضی شالیزاری فاقد کشت دوم است.
وی ادامه داد: طرح افزایش عملکرد در استان های اردبیل و همدان به ظرفیت هزار هکتار اجرا خواهد شد.
پرهیزگار مدیر این پروژه ملی اقتصاد مقاومتی توسعه و افزایش عملکرد کشت کلزا، ضمن ارائه این خبر گزارش داد: این طرح های افزایش سطح و برداشت کلزا که به طرح گذر از تحریم نیز معروف است ۳ ساله اجرا می شود.
وی یادآور شد: با زیر کشت بردن ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری فاقد استفاده در کشت دوم و اختصاص این ظرفیت به کشت کلزا، میزان ۴۷۲ هزار تن کلزا نیز به ظرفیت تولید کشور افزوده می شود.
مدیرعامل شرکت توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی کوثر همچنین با اعلام اختصاص اعتبار ویژه از طریق سازمان اقتصادی کوثر، گفت: برای حمایت از توسعه کشت کلزا، شرکت در این طرح را فرصت مناسبی برای افزایش درآمد کشاورزان می داند.
سید صدرالله پرهیزگار در همین رابطه بیان کرد: آموزش و جذب ۲۲ کارشناس و مهندس ناظر کشاورزی با همکاری سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور، و نوسازی و تجهیز ناوگان مکانیزاسیون مزارع کلزا از مهمترین گام ها در این طرح بوده که علاوه بر افزایش توان فنی در مزارع، باعث توسعه کشت کلزا در مناطق دارای پتانسیل خالی می شود.
انتهای پیام/