عبدالهی گفت: مردم ایران سالیانه ۷۰ کیلوگرم مواد لبنی مصرف می‌کنند و این رقم در کشورهای خارجی حدود ۱۶۰ تا ۳۰۰ کیلوگرم است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا عبدالهی معاون دفتر سلامت و تغذیه وزارت بهداشت صبح امروز در حاشیه مراسم غذای سالم، لبنیات سالم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مصرف شیر و لبنیات در کشور پایین تر از متوسط دنیا است که این مسئله ارتباط مستقیمی با فرهنگ غذا خوردن مردم ایران دارد.
 
وی افزود: مردم کشورمان عادت به مصرف شیر و لبنیات به صورت روزانه و مستمر ندارند و همین موضوع سبب کاهش سرانه مصرف شیر و لبنیات در کشور می‌شود.

سرانه مصرف شیر و لبنیات در ایران

عبدالهی ادامه داد: مردم ایران روزانه ۱۹۰ گرم و سالیانه ۷۰ کیلو گرم شیر و لبنیات مصرف می‌کنند و این در حالی است که در کشورهای اروپایی مصرف لبنبات سالیانه بین ۱۶۰ تا ۳۰۰ کیلو گرم است.
 
وی اظهار کرد: مردم باید مصرف لبنیات و شیر کم چرب را جزو برنامه غذایی روزانه خود قرار دهند زیرا چاقی ۶۰ درصد از مردم ایران به دلیل مصرف لبنیات پرچرب است.
 
وی اضافه کرد: راه پیشگیری از چاقی و اضافه وزن مصرف لبنیات و شیر کم چرب است و این مسئله از بروز بیماری‌های قلبی و فشار خون پیشگیری می‌کند.
 
عبدالهی گفت: مصرف مرتب شیر و لبنیات سبب رشد کودکان و نوجوانان می‌شود و با تامین کلسیم و پتاسیم بدن، رشد استخوان‌ها را رقم می‌زند.
 
در حال تکمیل/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.