پای مرغ فرآوری شده مازندران امسال به کشور‌های هنگ کنگ، میانمار و ویتنام صادر شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  رضوانی مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: امسال هزار و ۸۲۰ تن پای مرغ فرآوری شده به کشور‌های هنگ کنگ، میانمار و ویتنام صادر شد.

وی افزود: ۴ واحد فعال دارای پروانه بهره برداری فرآوری پای مرغ در مازندران وجود دارد که پس از دریافت مجوز‌های لازم از دامپزشکی استان نسبت به صادرات اقدام می‌کنند.

رضوانی گفت: کارشناسان دامپزشکی پس از درخواست این واحد‌ها برای صادرات، بر اساس قوانین و مقررات از محصول نهایی نمونه برداری شده و در آزمایشگاه رفرانس این اداره کل بعد از انجام آزمایشات میکروبی و شیمیایی برابر تعاریف استاندارد‌های بین المللی، در صورت تائید سلامت مجوز‌های لازم را صادر می‌کنند.

وی افزود: با توجه به دارا بودن پروتئین، ویتامین و مواد معدنی پای مرغ، یکی از محبوبترین غذا‌ها در کشور‌های آسیای شرقی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/آ

صادرات هزار و ۸۰۰ تن پای مرغ از مازندران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.