به گزارش حوزه فنآوریگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی گفت: بر طبق توافقات صورت گرفته با کشور آفریقا، قرار شده است شرکت های دانش بنیان فعال در زمینه بیوتکنولوژی و کشاورزی محصولات خود را به این کشور صادر کنند.
وی افزود: اشتغال، اقتصاد و تولیدات کشور آفریقا برپایه کشاورزی است، بر همین اساس به منظور ایجاد بستری مناسب برای فعالیت شرکتهای دانش بنیان حوزه کشاورزی ایران در قاره آفریقا تفاهم نامه ای با این کشور منعقد کردیم.
قانعی، با بیان اینکه ستاد توسعه زیست فناوری به عنوان نهاد متولی زیستفناوری در ایران از شرکتهای حوزه زیستفناوری کشاورزی در قاره آفریقا حمایت می کند، گفت: ستاد در صدد است که بستری برای حضور دائمی شرکتهای دانش بنیان زیست فناوری ایرانی در حوزه کشاورزی از طریق ایجاد مزارع نمایشی کشاورزی و فضاهای متناسب فراهم کند.
وی ادامه داد: همچنین فراهم آوردن بستر شتابدهی صادرات شرکتهای دانش بنیان زیست فناوری کشاورزی ایرانی و ترویج زیستفناوری کشاورزی در کشور اوگاندا از طریق معرفی روش کشاورزی زیستی از جمله وظایف ستاد توسعه زیست فناوری در این تفاهم نامه محسوب می شود.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با تاکید بر اینکه فراهم آوردن زمینه انتقال دانش فنی و قراردادهای انتقال فناوری بین ایران و اوگاندا در حوزه زیست فناوری کشاورزی را ما بر عهده داریم، افزود: ما در صدد هستیم امکانات گسترش همکاری های دو کشور را فراهم آوریم.
وی با تاکید بر اینکه به عنوان مثال کودهای زیستی یک محصولی است که در آفریقا می تواند بازار خوبی داشته باشد، گفت: این محصول با استقبال خوبی روبرو شده و قرار است که صادرات داشته باشیم؛ این محصول توسط یک شرکت دانش بنیان به تولید رسیده است.
انتهای پیام/