به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ علی زینی وند معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه استاندار یزد در جلسه ستاد راهبری شهرک های کشاورزی استان با اشاره به رتبه اول استان یزد در پرورس اسب و ماهی تیلاپیا گفت: در توسعه کشاورزی و دام و طیور در استان به شیوه سنتی هیچ برنامهای را دنبال نخواهیم کرد چراکه کارایی مهم و ارزش افزوده ای ندارد.
زینی وند باتوجه به صرفه جویی ذخایر آب استان افزود: در حوزه گلخانه ها آب شرب وارد کشاورزی نمی شود حتی با وارد شدن فناوری درصرفه جویی شاهد موفیقت استان یزد در زمینه کشتهای صنعتی خواهیم بود.
وی گفت: خلاقیت و فناوری مردمان یزد که توانسته اند در کویر همگام با استانهای دیگر به کشاورزی مشغول شوند را باید با دقت مطالعه کرد و نباید قابلیتهای استان یزد را در حوزه کشاورزی نادیده گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه استاندار با تاکید بر اینکه توسعه افقی و سطح زیر کشت زمینهای کشاورزی در دستور کارنداریم افزود : در مکانیزه کردن گلخانهها با توجه به تجربه موفق با فناوری ادامه می دهیم.
محمد حسین ملانوری مدیر شرکت شهرکهای کشاورزی شعبه یزد گفت: مساحت مجتمعهای شیلاتی استان ۳۸۰ هکتار در ۱۹ واحد، ۷مجتمع گلاخانه هایی با مساحت۳۱۰ هکتار برای ۱۸۳ واحد و ۳۹مجتمع دامداری با مساحت دوهزار و ۷۰۰ برای دوهزارو ۹۰۰واحد طراحی شده است.
ملانوری مجتمع بهشت ارنان، مروست، چاهک و هرات را از جمله شهرک کشاورزی در اراضی دولت دانست.
وی همچنین تکمیل واگزاری های ساخت و ساز واحدها، طرح توسعه مجتمع بهشت ارنان، تکمیل زیرساخت ها، واگزاری و شروع فاز دوم مجتمع چاهک، تکمیل کردن زنجیرههای تولید در کلیه مجتمع ها، ایجاد شهرکهای کشاورزی، تملک آب و زمین خصوصی را از برنامههای شرکت شهرکهای کشاورزی برشمرد.
حسینی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی استانداری یزد گفت: کشاورزی استان یزد را بانگاه خاص باید نگه داریم چراکه یقین داریم نگه دارنده حیات استان است.
وی با توجه به رتبه اول استان در پرورش اسب اصیل عرب در ایران گفت: به دلیل موقعیت و آب و هوا و کم هزینه بودن ، اسب را از استانهای دیگر وارد و پرورش می دهیم.
حسینی با بیان اینکه استان یزد حرکت رو به رشدی از کشاورزی سنتی به صنعتی داشته است افزود: باید آموزشهای لازم داده شودتا مردم از محصولات کشاورزی صنعتی کنند.
انتهای پیام/ی