معاون بهبود تولیدات دامی استان کردستان گفت: سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ در ۷۳۴ واحد مرغداری گوشتی دارای پروانه تولید در کردستان تولید و به بازار عرضه می ‌شود.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی کردستان، سید احمد ذکریایی، با بیان اینکه مرغداران باید حداکثر در ۴۵ روز کشتار کنند، گفت: مرغ ‌های گوشتی با وزن بیشتر، از استانداردهای جهانی، کیفیت و سلامت پایین تری برخوردار هستند.

وی به سیاست وزارت جهاد کشاورزی در قبال بهبود تولیدات گوشتی اشاره کرد و افزود: به منظور کنترل وزن مرغ، اطلاعاتی را از مرغداران کسب می ‌کنیم و آن را آنالیز می‌کنیم و همچنین به آنها توصیه می‌ کنیم مرغداران، جوجه هایشان را حداکثر در ۴۵ روز کشتار کنند.

معاون بهبود تولیدات دامی استان کردستان ادامه داد: مرغ سایز، مرغی است که هم منافع اقتصادی کشور و منافع مرغدار را تأمین می کند، اما برای تولید مرغ سایز، هیچ ساز و کار جبری را ارائه نمی ‌کنیم بلکه این شرایط تابع عرضه و تقاضا است.

ذکریایی یادآور شد: اگر چه طرح ملی استانداردسازی تولید و عرضه مرغ گوشتی از نظر وزن و اندازه نیز با هدف ساماندهی بازار این محصول دنبال می‌ شود، اما بسیاری از مرغداران به خاطر صرفه اقتصادی به دنبال تولید مرغ با وزن بالا هستند.

انتهای پیام/م

تولید گوشت مرغ در ۷۳۴ واحد مرغداری گوشتی  در کردستان

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.