نجاری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ با بیان اینکه تراکم جمعیت باعث افزایش بیمارهای عفونی میشود از زائران خواست هنگام استفاده از مواد غذایی دستهای خود را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با آب و صابون بشویند.
نجاری توصیه کرد: زائران از مواد غذایی روباز، نپخته و یا مانده استفاده نکنند.
وی گفت: زائران بهتر است از میوههایی که مانند پرتقال پوشش دارند، استفاده کنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه بیمارهای گوارشی از طریق دست دادن و بیمارهای تنفسی از طریق روبوسی منتقل میشود به زائران توصیه کرد از افرادی که علایم این بیماریها را دارند، فاصله بگیرند و در صورت مبتلا به مراکز درمانی مراجعه کنند.
نجاری افزود: بیماران تنفسی بهتر است از ماسک استفاده کنند.
وی از زائران خواست هنگام برگشت با همکاران پزشکی برای غربالگری همکاری کنند تا از ورود بیماریها به کشور جلوگیر شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین تاکید کرد: مردم نیز هنگام رویارویی با زائران از دست دادن و روبوسی خود داری کنند.
انتهای پیام/