به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، پروانه حیدری معاون صنایع دستی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان کرمانشاه به قابلیتها و پتانسیلهای استان در زمینه صنایع دستی اشاره کرد و گفت : استان کرمانشاه یکی از مهدهای صنایع دستی کشور است که صنعتگران با تولید محصولات متنوع میتوانند نقش بسزایی در اشتغال و رونق اقتصادی ایجاد کنند.
وی به فعالیت صنعتگران در ۶۰ رشته اشاره و بیان کرد: صنعتگران و هنرمندان استان در رشتههای گلیمبافی، گیوهبافی، مینیاتور، ساخت سازهای سنتی، سراجی سنتی، معرق و... مشغول به فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه صنایع دستی محصولاتی هستند که سهم خلاقیت انسانی در آن نمود بیشتری دارد، تصریح کرد: حضور موثر و خلاق انسان در تولید و شکل بخشیدن به محصولات ساخته شده و امکان ایجاد تنوع و پیاده کردن طرحهای مختلف در مرحله ساخت این گونه فرآوردهها داشتن بار فرهنگی و استفاده از طرحهای اصیل بومی و سنتی از مزایای صنایع دستی استان کرمانشاه است.
حیدری گفت : ۱۵ هزار نفر از صنعتگران استان کرمانشاه ثبت سامانه شدند که آموزش در رشتههای مختلف در نمایشگاههای صنایع دستی شهر کرمانشاه انجام میشود.
این مسئول ادامه داد: صنعتگران و هنرمندان استان در مکان اصلی و مستقیم صنایع دستی واقع در خیابان دبیراعظم شهر کرمانشاه در سه طبقه در زمینه آموزش، تولید و فروش مشغول به فعالیت هستند، علاوه بر این مکان، ۱۲ غرفه دیگر در تکیه معاونالملک داریم.
وی در خصوص بحث بیمه صنعتگران و هنرمندان استان کرمانشاه، گفت: نزدیک به یکهزار و ۸۲۰ نفر از صنعتگران و هنرمندان کرمانشاه زیر پوشش بیمه هستند و امسال نیز طبق تفاهمنامه امضا شده در صدد هستیم تمامی هنرمندان استان را زیر پوشش قرار دهیم.
انتهای پیام/د