مدیر سلامت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت خوزستان گفت: روزانه ۲۰ بازرس بهداشت محیط نظارت بر وضعیت بهداشتی مواکب را در قالب اکیپ‌های مستقر در مرز چذابه انجام می‌دهند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فرهاد صفدری، مدیر سلامت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت خوزستان بیان داشت: ۴۲ تیم بازرسی محیطی و ستادی در برنامه های آیین اربعین حسینی در شهرستان ها فعالیت می کنند و  نظارت بر مواکب و تکایا در دستور کار این تیم ها است که روزانه بالغ بر ۲۰ بازرس بهداشت محیط نظارت بر وضعیت بهداشتی مواکب را به صورت ۲۴ ساعته در قالب اکیپ‌های مستقر در مرز چذابه انجام می دهند.

وی افزود: تیم های اعزامی روزانه خط سیر طریق الحسین را مورد پایش بهداشتی از نظر مسائل بهداشتی مواکب قرار دادند نظارت بر تهیه و توزیع نذورات، سلامت آب از نظر کلر باقیمانده، وضعیت میکروبی آب مورد استفاده مواکب، نمونه برداری از مخازن آب و مواد غذایی، سنجش سلامت غذایی و وضعیت استفاده جوش شیرین در نان برخی صورت گرفت.

صفداری عنوان کرد: بحث دفع پسماند، فاضلاب و پساب،  نظافت سرویس بهداشتی، کنترل آفات بهداشتی و جانوران موذی برخی از اقدامات بازرسان بهداشت محیط است که۱۰۰ نمونه برداری آب از نظر میکروبی و بیش از ۴ هزار مورد کلرسنجی از آب مورد استفاده مواکب انجام شد.

مدیر سلامت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت خوزستان گفت: بیش از ۴۷۰ کیلوگرم مواد غذایی مختلف غیر قابل مصرف از جمله خمیر فلافل گوشت چرخ کرده برنج روغن و سایر مواد غذایی فاقد قابلیت مصرف توسط بازرسان بهداشت محیط محیط از مواکب جمع آوری و معدوم سازی شده است.

انتهای پیام/م

بازرسی از مواکب در مرز چذابه

برچسب ها: اربعین ، مرز چذابه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار