به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نانهای فراوانی در سراسر دنیا وجود دارد که طعم بی نظیری داشته و مخصوص سرو در زمانهای خاصی هستند. اما اگر روزی به ترکیه سفر کردید در هر زمانی که توانستید در کوچه یا خیابان سیمیت بخرید و نوش جان فرمایید!
این نان خوشمزه که جذابیت خاصی دارد جزء نانهای معروف ترکیه است که معمولا در خیابانها هم بفروش میرسد و امروز باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا طرز تهیه سیمیت را به شما آموزش دهد تا بتوانید در منزلتان به راحتی آن را تهیه و سرو نمایید.
سیمیت یکی از خوشمزهترین و معروفترین نانهای کشور ترکیه است که طرفداران بسیاری دارد. با دستور زیر به آسانی نان سیمیت را در منزل تان درست کنید.
سیمیت نان معروف ترکیهای است که بافت نسبتاً خشکی دارد.
یاد بگیرید: طرز تهیه «عرسية» غذایی مخصوص کشور عمان
د.ر خیابانهای استانبول آن را روی چرخدستیها میفروشند و رهگذران برای یک میان وعده سبک یا حتی وعده غذایی آن را میخرند و گاهی با پنیر میخورند.
روی این نان یک نوع ملاس یا شیره غلیظ میمالند و سپس آن را در کنجد فرو میبرند و در تنور میپزند.
این نان برای صبحانه و عصرانه مناسب است.
یک لیوان آب ولرم و شکر را خوب مخلوط کنید و سپس مایه خمیر را روی آن بربزید و در آب حل کنید و بعد روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا مایه خمیر عمل آید.
یاد بگیرید: آموزش طبخ دو غذای خوشمزه ترکیه ای
آرد را داخل کاسه بریزید و وسط آن را گود کنید و سپس مایه خمیر، نمک و باقیمانده آب ولرم را اضافه کنید و اول با چنگال کمی هم زده و بعد با دست شروع به ورز دادن کنید و روغن مایع را کم کم به خمیر در حال ورز دادن اضافه کنید.
بعد از اینکه خمیر به شکل نسبتاً منسجمی در آمد، گرد کنید و روی آن را کمی با دست چرب کرده و داخل ظرف گودی بگذارید و روی ظرف را با یک حوله نمدار گرم پوشانده و به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید. (در تابستان یک ساعت هم کافیست)
اکنون خمیر را باید به صورت نان سیمیت شکل دهیم.
برای این کار ابتدا دو عدد چانه ۱۰۰ گرمی از خمیر برداشته (به اندازه یک نارنگی متوسط) و به صورت یک استوانه بلند و باریک داخل دست و بعد روی میزکار شکل دهید.
نوارها را کنار هم قرار دهید. یک سر هر دو نوار را روی هم بگذارید و کمی فشار دهید و با یک دست آن قسمت را نگه دارید.
سپس به آرامی دست را روی سر دیگر نوارها بگذارید و خیلی آرام روی میز غلط دهید تا دو نوار به صورت مارپیچ به دور هم پیچیده شود.
دو سر نوارهای پیچیده شده را کمی با آب نمدار کرده و به هم وصل کنید و با دست قسمت اتصال دو سر نوار را کمی فشار دهید.
داخل یک بشقاب ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری کنجد بریزید.
داخل بشقاب دیگری ۳ قاشق غذاخوری شیره انگور و ۳ قاشق غذاخوری آب را مخلوط کنید.
یاد بگیرید: طرز تهیه ویفرهای خانگی خوشمزه
سیمیت را ابتدا داخل سس شیره انگور غلطانده و بعد دو طرف آن را درون کنجد بغلطانید (این کار را به آرامی انجام دهید تا نانهای شما دفرمه نشده و تغییر شکل ندهد)
سپس خمیرهای آغشته شده به کنجد را با فاصله داخل سینی بگذارید (کاغذ روغنی فراموش نشود!)
سعی کنید سس را ابتدا همین مقدار که گفته ام درست کنید و اگر کم آمد دوباره درست کنید تا دور ریز نداشته باشید.
همه نانها را به همین شکل انجام داده و داخل سینی فر بچینید و در آخر ۱۵ دقیقه دیگر به خمیرهای آماده استراحت دهید.
سینی را در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم کرده اید قرار دهید و وقتی روی نانها طلایی شد، آماده است!
یاد بگیرید: طرز تهیه «پیده گوشت» یک غذای محبوب ترکی
انتهای پیام/