به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، یعقوب علیدادی، مسئول موکب شهدای گتوند گفت: موکب شهدای این شهرستان در مرز چذابه 12 روز فعالیت داشت که در این مدت 17 هزار پرس غذای سرد و گرم بین زائرین توزیع شد.
وی افزود: علاوه بر توزیع غذا در این ایام، جمعی از بانوان شهرستان روزانه هزار قرص نان محلی تازه در موکب پخت طبخ و بین زائران توزیع کردند.
علیدادی با اشاره به دیگر خدمات این موکب به زائران اربعین بیان داشت: از دیگر خدمات به زائران اربعین حسینی توزیع میان وعده غذایی شامل چای، خرما، میوه، کیک، حلوا، آب معدنی و همچنین اقلام بهداشتی، کتابچه راهنما، ادعیه، چفیه و جوراب بود.
مسئول موکب شهدای گتوند عنوان کرد: بیش از یک هزار و 200 نفر زائر خانم و آقا برای استراحت در موکب اسکان داده شدند.
انتهای پیام/م