به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، خسرو شهبازی رییس جهادکشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به رونق کشت زعفران در استان از سال ۱۳۹۰، گفت: تا سال گذشته سطح زیر کشت زعفران استان ۱۰۵ هکتار بود که با توسعه صورت گرفته امسال ۱۰۶ هکتار دیگر به این سطح افزوده شد و هم اکنون ۲۱۱ هکتار کشت زعفران در استان داریم.
وی متوسط برداشت زعفران از مزارع استان را چهارکیلوگرم در هکتار اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه مزارع جدید هنوز به تولید نرسیده، پیش بینی میشود امسال ۴۰۰ کیلو تولید زعفران در استان داشته باشیم.
شهبازی به شرایط مناسب استان برای تولید زعفران اشاره کرد و گفت: این پتانسیل وجود دارد که در استان در هر هکتار تا ۳۰ کیلو تولید زعفران داشته باشیم.
وی به مرغوبیت زعفران تولیدی در استان هم اشاره کرد و گفت: کیفیت زعفران استان با زعفران تولیدی در استانهای خراسان برابری میکند.
وی به برنامههای توسعه کشت زعفران در استان هم اشاره کرد و گفت: با توجه به این برنامهها در سالهای نه چندان دور تولید زعفران استان رشد قابل توجهی خواهد داشت.
به گفته شهبازی هم اکنون دو کارگاه بسته بندی زعفران در کوزران و سراب نیلوفر فعال است .
انتهای پیام/د