به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، محمدابراهیم اعلمی آل آقا رییس دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به راه اندازی دانشکده فنی مهندسی اسلام آباد غرب در سال ۹۰، گفت : این دانشکده در حالی هفت سال پیش با اصرار برخی از مسئولین راه اندازی و چند رشته برای آن مصوب شد که محل تحصیل دانشجویانش یک مدرسه متروکه بود.
وی با بیان اینکه در آن سال قرار شد مسئولین زمینی را برای احداث دانشکده در اختیار دانشگاه رازی قرار دهند، گفت: زمینی که برای احداث دانشکده در اختیار ما قرار گرفت مربوط به منابع طبیعی بوده و جهت ساخت پروژه مشکلاتی داشت که هنوز هم برطرف نشده است.
اعلمی آل آقا با نامناسب دانستن شرایط دانشکده فنی مهندسی اسلام آبادغرب، اضافه کرد: دانشجویان غیربومی با ذهنیت یک دانشکده استاندارد دست به انتخاب این دانشکده برای تحصیل میزنند، اما وقتی وارد آن میشوند و چنین فضایی را مشاهده میکنند، دلسرد میشوند، چرا که نه امکان انصراف از دانشگاه و نه تحمل ادامه چنین فضا و کیفیت آموزشی را دارند.
اعلمی آل آقا با اشاره به تحصیل حدود ۲۰۰ دانشجو در دانشکده فنی مهندسی اسلام آباد غرب، گفت: امسال جذب دانشجو را در این دانشکده متوقف کردیم و به دانشجویان آن اجازه دادیم که به دانشگاه مورد نظر خود انتقال داده شوند و حدود ۹۰ درصد از دانشجویان آن انتقالی گرفته اند.
وی تاکید کرد: درحال حاضر این دانشکده فعال بوده و حتی برای تعداد اندک دانشجویان نیز کلاسهای درس را دائر خواهیم کرد، اما تا زمانی که استانداردهای آموزشی در این دانشکده تامین نشود، پذیرشهای جدید را متوقف میکنیم.
رئیس دانشگاه رازی همچنین اعلام کرد: اگر زمین احداث دانشکده تامین شود، طبق موافقتنامه دولت موظف به تامین اعتبار ساخت پروژه است.
وی از تلاش برخی از مسئولین برای اجاره کردن مکانی دیگر و انتقال دانشکده اسلام آباد غرب به محل جدید خبر داد و یادآورشد: ساختمان هلال احمر، مرکز پیام نور، مرکز علمی کاربردی و ساختمان واحد دانشگاه آزاد این شهرستان از جمله مکانهای پیشنهاد شده هستند که سه مکان اول دارای شرایط تحصیل دانشجویان نبوده و در حال رایزنی برای اجاره دانشگاه آزاد هستیم.
اعلمی آل آقا در ادامه با انتقاد از تلاش برای کشاندن آموزش عالی از سطح ملی به سطح شهرستانها، عنوان کرد: به جای توسعه دانشگاه در سطح شهرستانها باید سعی کنیم دانشگاههای باکیفیت در مراکز استانها داشته باشیم.
وی به وجود برخی از صنایع همچون کارخانههای سیمان، روغن و... در شهرستان اسلام آبادغرب اشاره کرد و افزود: به جای اینکه تربیت مهندسینی داشته باشیم که بازار کار آنها در شرایط کنونی اشباع شده، میتوانیم پژوهشکدههایی را در این شهرستان راه اندازی کنیم تا در خدمت صنایع آن باشند .
انتهای پیام/د