به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، شهبازی رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه گفت : اگر ادعایی در خصوص نیترات در مزرعهای هم وجود داشت بهتر بود از قبل به ما خبر داده میشد تا در صورت صحت دستور معدوم سازی محصول را میدادیم، کما اینکه در گذشته هم گزارشهای موردی اینچنینی داشتهایم و معدومسازی محصول انجام شده است. اما اینکه این ادعا درخصوص تمام محصولات سیب زمینی و پیاز استان مطرح شود درست نیست.
وی گفت : امروز و با حضور خبرنگاران رسانههای مختلف مشخص شد که محصولات همان مزارع ادعایی هم نیترات بالایی ندارند.
شهبازی تصریح کرد: کیفیت سیب زمینی استان به نسبت سایر استانهای همجوار بالاتر است و نباید با این محصول و کشاورزانی که رنجهای بسیاری برای کشت آن میکشند اینطور بازی شود.
این مسئول با اشاره به قلیایی بودن زمینهای کشاورزی استان گفت: آهک موجود در مزارع استان ۱۰ تا ۴۰ درصد از حد معمولی بالاتر است و PH زمینهای کشاورزی استان حدود ۷.۸ است و این میزان قلیایی بودن زمین موجب میشود عناصری مانند روی، آهن و فسفر موجود در خاک جذب گیاه نشوند و برای همین توصیه ما استفاده از کودهای گوگرددار برای کاهش میزان PH خاک است و در همین راستا کود اوره استفاده میشود.... آزمایشات انجام شده نشان از وجود حد مجاز نیترات در محصولات سیب زمینی و پیاز استان داشت و بر اساس نتایج این آزمایشها میتوان این اطمینان را به مردم داد که مصرف این محصولات برای سلامت آنها مضر نیست .
انتهای پیام/د