به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ حمیده چوبک مدیر پایگاه تاریخی الموت گفت: با توجه به شرایط نامناسبی که این اسکلت در آن قرار داشته دچار پوسیدگی و تخریب شده و شناسایی کامل آن امکان پذیر نیست.
وی افزود: برای حفاظت از اسکلت و جلوگیری از تخریب بیشتر، بقایای جسد جمع آوری و پس از مستندنگاری به پایگاه الموت منتقل شد تا مطالعات تکمیلی توسط متخصصان استخوان شناسی انجام شود.
مدیر پایگاه تاریخی الموت اضافه کرد: همچنین در کاوشهای انجام شده در این محل، قطعات شکسته کاشی و سفالینههای دوره سلجوقی و صفوی به دست آمد.
به گفته چوبک کاوشها در امامزاده خشکچال برای دستیابی به نتایج علمی و تاریخی جدید در آن و شناسائی محدوده عرصه همچنان ادامه دارد.
وی اضافه کرد: هرچند به نظر میرسد در یورشهای مکرر مغول آثار آرامگاه حسن صباح و جانشینان وی از بین رفته باشد، اما با توجه به مطالعات دادههای تاریخی آرامگاه حسن صباح در جایی دیگر مفروض است که کاوشهای آینده منطقه الموت آن را مشخص خواهد کرد.
طی چند روز اخیر عکسها و خبرهایی در شبکههای مجازی درباره «امامزاده سپهسالار» در روستای خشکچال و انتساب این زیارتگاه به آرامگاه حسن صباح منتشر شده بود.
بنای منسوب به «امامزاده حسن سپهسالار» در ۷۰۰ متری ضلع شمال شرقی روستای خشکچال و در فاصله هفت کیلومتری قلعه الموت (حسن صباح) واقع شده است.
انتهای پیام/پ